Anzalna Nasir Tampil Manis Bertudung Di Fashion Show Zacheela


4 Disember lepas Dhia sempat menghadirkan diri ke majlis Zacheela Glamorous Devotion Fashion Show 16/17, yang mana Anzalna Nasir sebagai duta terbaru untuk butik Zacheela.

Anis al idrus Pengacara majlis

Anzalna Nasir Tampil Manis Bertudung Di Fashion Show Zacheela

Malam pertunjukan fesyen, Anzalna tampil manis bertudung mengikut tema dan merupakan Face Of Zacheela untuk jenama Zacheela. 


Paling menarik hati Zacheela berkolaborasi bersama Johan and his cat. Kucing comel milik mereka turut jadi model dalam video komersial Zacheela dan dalam Fashion Show.

Comel sangat! Especially donut. Nama kucing comel kat gambar bawah ni. Hihi.
Donut!
Koleksi eksklusif Blissful Blossom
Zacheela telahpun mengeluarkan 5 rekaan Ready To Wear (RTW) berbeza iaitu Fiorella, Bahira, Malena, Sophia,  Alessandra dan 1 keluaran eksklusif Blisssful Blossom yang berharga lebih kurang RM6,000! 

Blissfull Blossom dianggarkan bernilai RM6000+
Material yang digunakan Zacheela Dhia belum sempat rasa dan belek. Jadi, nanti Dya akan ke butik Zacheela kat Bangi Sentral untuk rasa sendiri kualiti kain. So far masa Fashion Show ada koleksi yang menggunakan kain bercorak cantik. 

Semua corak pada keluaran Zacheela di print dan direka sendiri oleh pihak Zacheela. Ada satu koleksi yang Dhia minat. Cutting baju simple tapi nampak kemas dipakai.

Pemilik Zacheela, Tengku Shaheela Malek merancang untuk meluaskan lagi jenama Zacheela hingga ke luar Malaysia.
pemilik Zacheela, Tengku Shaheela
Semoga butik jenama Zacheela makin bertambah maju & pelbagaikan koleksi rekaan di masa akan datang. Dari dulu sampai sekarang Dya selalu nampak status update dari Tengku Shaheela. Tapi masa tu just tengok dari jauh je lah. Tak sangka pulak tahun ni ada peluang kenal beliau dan jenama Zacheela. Hehe.

Sumber: 
Facebook Zacheela
Instagram Zacheela

Gambar sekitar majlis:

Neyra & syafiera
Hai awak, sorang je ke? Haha.
Waiting fashion show start
Fiorella Kurung Plain. Yang ni cantik weh!


Fiorella Blouse Pants
Fiorella Blouse skirt
Fiorella cardigan
Bahira dress
Bahira kurung printed
Bahira kurung plain
Bahira blouse skirt
Bahira blouse pants
Alessandra dress
Alessandra kurung plain
Malena Dress
Sophia dress
Anzalna Nasir Tampil Manis Bertudung Di Fashion Show Zacheela Anzalna Nasir Tampil Manis Bertudung Di Fashion Show Zacheela Reviewed by Unknown on 6:57:00 PM Rating: 5

No comments