Maxi Skirt vs Hana Tajima Style

Excited nak bagitau ni...tengah dok gatai tangan belek2 site Hana Tajima- StyleCovered...  terjumpa satu lagi site yang gilerr best dowh..Seriusly best!!

Hana yang promotekan site budak comell ni..wee~~ 

Ni link blog die Bows and Rose  milik cik adriani? erm cik?? dunno... hopefully betul..sebab macam ada post die prepare for wedd tapi tak tau deh udah kahwin ke belum..sorry yaa...

BDW, apa best sangat kat blog ni???

Nice n suweeettt sangattt ^_^
 Hihih, 1st thing yang buat mata ni tetibe rasa macam kena paku ? aiyarkkk!!!

1-GAMBAR die sangat GORJES okek! Seriusly, angle & tone Gambar die sweet sangat...Tu yang buat i terpikat~~
2- Blogpost die best2 & for the first time rasanya saya terniat nak membukak semua post2 yang ada dalam blog die..~semata2 nak tengok gambar..heheh...
3- Ada blogshop yang super duper shantekkkk~~is all about pics..
Ni blogshop cik Adriani  PASTELINA

Belum puas dok belek post die tengok kat blogshop die aduhaiii memang terus nak tengok tak nak tutup kom dah..erk? boleh x?~~@_@

mintak share ye tuan tanah..if xboleh remind me tau~~ngee
 See??? Cantik tak angle & tone color pic tu??? I LOIKKE IT!

Collection yang die jual pun boleh tahan cantikk..sesuai untuk wanita muslimah nak tutup aurat..

~I sukee loose cutting You...nak sorokkan peha yang besar..syyhhhh :P ~

I LUFF ALL FASHION IN TAT BLOGSHOP!

Maxi Skirt vs Hana Tajima Style Maxi Skirt vs Hana Tajima Style Reviewed by Unknown on 12:31:00 PM Rating: 5

5 comments

  1. yea cik adriani ney mmg sngat2 chumel..suka sngat kat dier..yeay!!..dier akan kawin tahun ney..x sabar nak tngok...msti lawa kan...

    ReplyDelete
  2. yea..kak adriani sngat2 chumel..suka sngat kat dier..huhuhu..tahun ney kalu x silap dier nak kawin..x sabar nak tngok..msti dier sngat chantek..grrrr

    ReplyDelete
  3. tu la..syiokknyer..xsabar tengo budak shumill tu kawin kan3x??^_^

    ReplyDelete
  4. adore pastelina style ..but xpena lagik try pakai mcm tuh !__! mcm xberani lg ja =p

    ReplyDelete
  5. style camtu cantikk sangat n sesuai untuk semua shape...means kalau yang pear shape macam saya pakai skirt ley sorokkn mana2 yang tak patut..hihih..lagi2 saya ni chubby :) try la...mesti cantikk wit new changes :)

    ReplyDelete