Header AD

Wajah Segebu Korea Dengan Produk Korea Skineye

skineye untuk kulit gebu
Yeah, tq skin for this lucky draw! Dapat produk Skineye bernilai RM600

Hoi, siapa taknak muka gebu wehh. Lagi-lagi untuk peminat cerita Korea cam Dhia ni hah. Takyah tipu la kan, bila ko tengok cerita korea mesti akan tengok setiap inci kulit muka, bibir mekar merah, kulit putih bersih dan halus orang Korea. 

Bukan wanita Korea je, dengan lelaki Korea pun muka halus bak kapas. Ehh. Seriuslah, tak tipu.

So, sekarang ni tak payah dah nak murung tepi jalan kalau muka tak semenggah. Sebab semua tu boleh dibuat lah. Kita yang buat acuan kat muka tu kan? Tak perlu dah susah-susah nak tepek mekap tebal dua puluh inci sebab rasa "insecurities" tu. (Mengata diri sendiri la ni)

Ni hah, produk dari Korea dah datang! Semua persoalan terjawab kenapa orang Korea semua cantik & acah-acah kpop comel kan? Sebab diorang memang jaga muka. Bukan sekadar sibuk buat surgery jer. Haha.

duta hensem korea skineye

Wajah Segebu Korea Dengan Produk Korea Skineye 


Untuk peminat Korea, korang mesti tak sabar nak kulit secantik mereka kan? Produk Korea Skineye sekarang ni dah masuk Malaysia weh. Majlis pelancaran produk dah pun dilancarkan 18 Mac lepas oleh Datin Seri Yeoh Swee Lin (isteri kepada Dato' Seri Ong Ka Chuan, menteri perdagangan antarabangsa dan industri )



majlis pelancaran skineye

Owh lagi satu, duta produk Skineye bukan wanita tetapi mamat korea hensem tinggi lampaii hoii. Jeffrey Cheng dipilih sebagai duta untuk produk kecantikan korea Skineye untuk dijadikan ikon bahawa produk Skineye ni bukan untuk wanita sahaja, tapi sesuai juga untuk lelaki.

Saranghae? haha
majlis pelancaran skineye
Majlis pelancaran produk Skineye

Tengokla, muka lelaki Korea semua jambu kot. Muka Kwangsoo yang huduh dalam video tu pun, bila tengok depan-depan kulit dia gebu gila dari Dhia. Ahhh. Tak boleh jadila kalau kita yang pompuan pun kalah dengan lelaki.

duta hensem korea skineye
Jeffrey Cheng, artis korea sebagai duta skineye

Jadi siapa yang bertanggungjawab untuk membawa masuk produk kecantikan Korea ni masuk Malaysia??

Produk kecantikan Skineye ni diuruskan di bawah pengendalian Puan Ida Maslina (Pengarah Pemasaran). Disebabkan berpuas hati dengan hasil produk SKINEYE pada kulit mereka, jadi produk ni mulai dipasarkan di Malaysia  supaya lebih ramai lagi akan memiliki kulit bersih dan gebu semulajadi tanpa solekan yang terlampau tebal pada wajah.



Produk Khas Untuk Atasi Masalah Jerawat

Apa yang Dhia perhatikan, produk kecantikan SKINEYE ni banyak memfokuskan untuk mengatasi masalah jerawat pada kulit muka. Untuk jerawat sahaja, ada banyak produk yang dikeluarkan, khas untuk rawat jerawat. 

Toner Skineye khas untuk jerawat 
Whitening cream Skineye
Cleansing foam Skineye
Blackhead serum Skineye
Centella cure cream for acne Skineye
Serum khas untuk jerawat
Hah nampak tak berapa banyak produk untuk atasi masalah jerawat? Tapi, Dhia berkenan betul serum untuk blackhead tu. Cam best je. Lepas pakai kat tang hidung ni, rasa licin je. 

Ehem, kitorang memasing dapat menang lucky draw. So, jangan tanya lah kalau lepasni kitorang secantik gadis korea. Giteww
Habis je event, memasing happy sebab tak sabar nak pakai produk Skineye ni. Sis yakin lepasni muka jadi gebu selicin wanita korea. Pehh. Tak perlulah ke hulu ke hilir bawak beg mekap dah. Dhia sebenarnya suka kulit chinese & korean. 

Tak perlu touchup terlampau tebal pun dah boleh serlah kecantikan. Tapi, biasalah, perempuan suka mekap sebab nak rasa lagi cantik. So, maybe bila pakai produk Korea ni Dhia tak perlu tepek mekap tebal seinci untuk melindungi kulit yang terdedah habuk kat luar sana.

Kalau korang rasa nak tahu sangat apa je ada kat produk Skineye ni, boleh tengok kat website www.skineye.com.my dan kalau rasa lepas pakai berkesan pada diri memasing, boleh cuba pulak untuk jual produk bagus Skineye ni. Kalau nak buat pendapatan sampingan, call terus Puan Ida (013-6027452)
Wajah Segebu Korea Dengan Produk Korea Skineye Wajah Segebu Korea Dengan Produk Korea Skineye Reviewed by Dhia Vivadea on 2:53:00 PM Rating: 5

Sponsored ads