Header AD

Bateri Produk GT888 Smartphone Buatan Singapore Tahan Berhari-hari


Kat rumah Dhia ni dah berlambak handphone sebenarnya. Tapi semua tak boleh guna. Haha. Yang baru beli, smartphone VIVO V3 Max. Memang jadi kegunaan harian. Tapi, yang jadi masalahnya Dhia ada dua simkad. Jadi, sim lagi satu tak "bertuan" lah.



So, nasib baik ada smartphone GT888. At least, boleh buat tempat letak sim. Jadi senang nak berurusan kat mesej Whatsapp. Whatsapp untuk urusan bisnes. 


Bateri Produk GT888 Smartphone Buatan Singapore Tahan Berhari-hari 

Jadi, apa yang spesifikasi yang ada kat GT888?

  • Processor 64bit Quad Core 1.06Ghz
  • Metal frame
  • Kamera hadapan 5Mp, Kamera Belakang 8Mp
  • Memori 2Gb Ram
  • Memori dalaman 16Gb Rom
  • Skrin 5.5"
  • Fast charging
  • OS Android 5.1 Lollipop
  • 2 color : metal grey & silk white
  • Kapasiti Bateri 2550mAh
  • Boleh letak 2 simkad

Nah ni gambar dari kamera belakang GT888. Boleh tahan cantik.
Dhia belum berkesempatan nak snap gambar banyak guna smartphone GT888. Cuma sempat buat unboxing produk je.

Nah cuba tengok. Kualiti untuk kamera belakang memang cantik. Cuma kamera depan/kamera selfie je agak kurang berkualiti.
Smartphone GT888 ni Dhia tak guna untuk heavy duty. Memang semata-mata untuk whatsapp dan install game. Guna untuk suka-suka. Dan paling best bateri smartphone GT888 boleh tahan berhari-hari. Yelah, sebab jarang guna & tak install apps lain dalam tu. 

Tapi, okla kan. Sebab Dhia guna untuk benda penting je. Yang penting bateri tahan lama weh. Hihi. Tahan sebab dhia jarang guna & hanya guna untuk kecemasan sahaja.

Bateri Produk GT888 Smartphone Buatan Singapore Tahan Berhari-hari Bateri Produk GT888 Smartphone Buatan Singapore Tahan Berhari-hari Reviewed by Dhia Vivadea on 11:55:00 AM Rating: 5

Sponsored ads