Header AD

Abstrax Shah Alam Keluarkan Baju Jersey Cantik Berkualiti


Tak pernah tau tentang baju keluaran Abstrax sampailah, Kak Fariza ajak datang ke butik Abstrax. Sampai je kat kedai, teruja tengok corak baju jersey Abstrax banyak yang cantik-cantik! Geram betul. Rasa nak beli setiap keluaran. Haha!

Tapi, sebelum membeli, cam biasa Dhia akan rasa & tilik kain lah kan. Jersey dari Abstrax berkualiti. Tak panas, nipis tapi tak jarang & rasanya kalau bawak masuk swimming pool pun boleh nih. Sebab ringan baju Jersey Abstrax.
Pengasas jenama abstrax, Dr Faiz I Anuar mengeluarkan rekaan baju Abstrax yang simple tapi eksklusif. Dalam masa yang sama dijual dengan harga berpatutan.

Baju Abstrax yang Dya beli material jersey RM100 kalau tak silap. Tapi memang berkenan dengan kebanyakan corak baju Abstrax sebab kalau korang sekali pandang nampak macam baju Ultraman. Kan? Hihi.

Abstrax Shah Alam Keluarkan Baju Jersey Cantik Berkualiti


Kalau rasa terkenan nak beli, boleh je order online kat laman web abstraxjingga.  Haritu Dhia beli kat butik Abstrax Shah Alam. Nah alamat butik Abstrax Shah Alam:

D-20-1 & D-20-2, Jalan Serai Wangi M, 16/M Alam Avenue 2, Seksyen 16, 40200 Shah Alam


So far, lepas pakai  baju keluaran Abstrax, serius memang rasa ringan dan sejuk dipakai. Bawak terjun dalam swimming pool pun rasa ringan. Yelah sebab material jersey kan?

Cuba korang terjun pool pakai tshirt cotton? Maunya tenggelam badan masuk dalam pool tu sebab berat sangat. Hihi.

Tadi duk scroll web Abstrax. OMG! Ada baju keluaran baru weh! Cantik!!! Hemm, rasa macam nak gi Shah Alam sekarang jugak. 





Abstrax Shah Alam Keluarkan Baju Jersey Cantik Berkualiti Abstrax Shah Alam Keluarkan Baju Jersey Cantik Berkualiti Reviewed by Dhia Vivadea on 11:58:00 PM Rating: 5

Sponsored ads