Header AD

Bila Tetiba Tersadai Parcel Of Joy Lazada Depan Rumah


Balik je rumah, terkejut jugak dapat sedebuk Parcel of Joy dari Lazada. Walaupun dulu sekali terbeli lipstik MAC fake kat Lazada, ada jugak barang lain yang Dya beli kat Lazada ok. Macam aukey lens, gas letrik ape tah tak ingat, etc. So, barang yang lain memang berkualiti. Cumaa..Kena pandai pilih penjual lah.

TQ Lazada bagi gift kat saya! ^_^



Alah, Dya sendiri pernah jadi salah seorang penjual dalam web Lazada. Problem yang berlaku antara produk ke pelanggan adalah daripada silap penjual itu sendiri. Sebab? Penjual yang urus proses pengeposan. Kalau lambat pos, lambatla korang dapat barang. Kalau penjual menipu, so dapat barang fake lah. Lazada hanya urus proses pembayaran. 

Tapi, yang dapat nama buruk Lazada jugak. So, korang buat je report kat Lazada pasal penjual yang jual barang tak elok kat korang ni.

That's why Dhia memilih penjual yang tepat & biasanya yang ada review elok Dya akan ambik. Cuma kosmetik MAC, terpercaya pulak itu produk original kat Lazada. Haha! Ngekkk kan? haha! So next time takmo beli kosmetik branded. Barang lain Dhia akan pilih yang ada good review sahaja. 

Ok, tu antara pengalaman Dhia shopping kat Lazada. Ni hah nak bagitau, Mulai 11 November sampai 14 Disember Lazada buat ONLINE REVOLUTION SALE!! Ehem, tak sabar nak beli hardisk & barang gadget lain kat Lazada. Sebab kalau cari kat luar harga mahal woii..

Klik terus kat Lazada Online Revolution usyar barang tengah SALE sekarang wehhh!

Seagate HardDisk 2 Tera 3 ratus lebih jerr! Wuu, jap lagi nak beli untuk projek company nanti. Hehe.

Nah korang boleh tunggu depan PC ikut tarikh SALE yang ada kat Lazada nanti.


Tema Online Revolution Sale Lazada : " Brand for All" yang mana lebih kurang 1000 brand & 55,000 merchant yang terlibat dalam SALE kat Lazada ni. Antaranya Drypers, Loreal, Nestle, Samsung, Microsoft, ZTe, Goon, Bosch, Tesco, Sports Direct, etc.

Jadi sementara SALE besar-besaran ni tengah berlangsung, baik cepat-cepat beli barang yang korang nak. Ada dalam 500,000 pilihan barangan boleh pilih. Woww! Peninglah camni, pengsan ngadap Lazada Online Revolution seharian je. Hahah.

Owh nak bagitau, kalau korang bertuah, maybe akan dapat hadiah PERCUMA tiket kapalterbang dari AirAsiaBig, special affers dari DIGI, MAXIS, Domino's , Caltex, Cimb, TGV Cinemas, & Maybank.

Jomlah shopping sementara tengah Sale. Dhia nak beli powerbank, hardisk, maybe barang Tech lain yang perlu untuk company nanti. ;-D


Bila Tetiba Tersadai Parcel Of Joy Lazada Depan Rumah Bila Tetiba Tersadai Parcel Of Joy Lazada Depan Rumah Reviewed by Dhia Vivadea on 3:51:00 PM Rating: 5

Post AD