Header AD

Cara Hilangkan Kulit Kasar Dengan Skrub Muka SegoBugo


Hemm. Saya ni jenis tak pakai skincare apapun kat muka kecuali pencuci muka. Alhamdulillah kulit so far ok cuma biasalah masalah bintik hitam, bintik putih memang akan muncul punya setiap hari. Kulit rasa macam kasar je bila pori-pori muka tersumbat. 

Biasanya apa yang saya buat, saya akan tekan muka dengan besi khas. Untuk keluarkan minyak2 kotor yang tersumbat kat muka. Tapi kalau dah hari-hari kena buat cenggitu jenuh jugak lah wehh.


Cara Hilangkan Kulit Kasar Dengan Skrub Muka SegoBugo


Baru seminggu saya cuba cara lain sikit. Try test pakai skrub muka dari SegoBugo.  Terus terang sebelum ni sebenarnya ada buat skrub muka perisa kopi DIY. Tapi, kulit muka tercalar pedih. Ciss. 

Habis muka masa tu. Sebab mungkin serbuk kopi jenis kasar kot saya guna? Haha. Saya DIY guna olive oil dan serbuk kopi. Tapi kesannya muka berminyak susah nak hilang. Kahkah. Tu la sapa suruh buat sendiri.



Jadi, masa nak sapu skrub SegoBugo ni was-was jugak lah. Takut muka tercalar lagi. And risau minyak tak hilang.

Saya Silap! 

Lepas je sapu, rupanya senang pakai. Muka tak sakit pun, sebab serbuk skrub SegoBugo jenis halus & tak berminyak. Memang muka rasa lembut & tak rasa dah mengerutu kasar.  Kulit korang akan jadi soft gila macam kulit baby. Serius tak tipu!

Skrub muka perisa vanilla coffee dari segobugo ada bau minyak kelapa dara, vanilla & kopi. Fungsi selain skrub untuk muka, boleh juga guna skrub Segobugo untuk hilangkan selulit/stretchmark/daki kat badan tu ha.

Bahan yang digunakan kat skrub kopi Segobugo macam gula, kopi, minyak kelapa dara & ekstrak vanila, minyak esential lavender. Semua bahan jenis organic.

Puas hati kaw kaww pakai skrub muka Segobugo, sebab tak perlu susah payah korek whitehead, blackhead guna besi dah weii..Macihhh SegoBugo!

Kalau korang agak-agak nak merasa skrub kopi best yang confirm kulit tak berminyak lepas pakai & terus jadi kulit baby, order je kat facebook SegoBugo ok? Ataupun terus contact nombor ni (Segobugo 014-5391470 )

Cara Hilangkan Kulit Kasar Dengan Skrub Muka SegoBugo Cara Hilangkan Kulit Kasar Dengan Skrub Muka SegoBugo Reviewed by Dhia Vivadea on 2:31:00 PM Rating: 5

Sponsored ads