Header AD

Cara Ukur Lilit Awning Innerneck Vshape Olivia Vivadea


Tengah syok berjalan kat IKEA, order produk innerneck Vivadea pun ikut berjalan jugak. Hihi. Cam biasa, Dhia biasanya akan reply melalui whatsapp sebab cepat dan pantas. Kalau order kat web, tunggu balik rumah baru setelkan.

Ok, untuk rekaan inner olivia, Dhia produce 2 saiz muka vshape untuk customer. Kalau sebelum ni hanya keluarkan jenis muka free size, ada customer yang bermuka kecil tak berapa ngam dengan potongan free saiz sebab akan kelihatan agak besar sedikit. 

So, kalini untuk inner kami buat 2 saiz muka. Hehe.

Cara Ukur Lilit Awning Innerneck Vshape Olivia Vivadea

Kebanyakan customer akan bertanya soalan yang sama bila ingin order inner neck vshape Olivia.
Macamana nak ukurlilit awning?
Nah, dya bagi tutorial paling simple untuk ukur saiz muka korang. Tipsnya, pilih inner yang bersaiz tidak kurang dari saiz muka korang. Contohnya:

Saiz kecil kami: max regangan awning cecah hingga 23 inch. Jadi anda perlu pastikan saiz muka anda tak melebihi 23 inch.

Saiz medium kami: max regangan awning mencecah 26 inch. Jadi anda perlu pastikan saiz muka tak kurang 23 inch  tak lebih dari 26 inch.

Cara Ukur Lilit Awning Innerneck Vshape Olivia Vivadea Cara Ukur Lilit Awning Innerneck Vshape Olivia Vivadea Reviewed by Dhia Vivadea on 2:41:00 PM Rating: 5

Post AD