Header AD

Sedapnya Berbuka Puasa Kambing Bakar Casa Ombak KL


Happening betul majlis berbuka 2016 kat Casa Ombak semalam weh. Ramai rakan blogger baru dan memang wajib masing-masing selfie kan.  Semua gambar saya snap guna VivoV3 max. Serius gambar lebih cantik dari iphone. Harga pun murah daripada iphone.

Boleh baca review saya tentang VivoV3Max.



Paling best dapat bergambar dengan idola kita, abg HasrulHassan . Fuhh, sebelum ni kat rancangan TV Letsduit dapat selfie dengan idola ramai, abang hensem. Kat Casa Ombak dapat pulak jumpa dan berbual dengan abang HH. Untungnya rasa.. Sebab dapat berkenalan dengan orang-orang hebat. Hihi.

Korang jugak boleh tengok aktiviti kitorang sebelum ni kat Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016

hehe
Pehh, mee makan dengan nasi panas memang kawww.. 
Mee tiaw dia..peh peh
Menu lauk kampung casa ombak
Menu lauk kampung casa ombak 
Menu paling champion kat Casa Ombak ni, sampai 2 kali tambah mestilah kambing bakar. Hehe, saya tak makan banyak sangat bila berbuka. Antara menu yang saya makan kuih muih, mi goreng (pehh sedap weh), & kambing bakar.

Fuhh, Berasapp
Tengok menu lauk kampung yang lain perut berkeriuk je kann.. Tapi lepas makan 3 menu kat atas, dah kekenyangan , taknak pulak makan yang lain. Padahal sebelum berbuka dh target nak sambal belacan Casa Ombak. Pehh..
Menu lauk kampung casa ombak

Kuih casa ombak sedapp
Aktiviti paling wajib bila dah berjumpa blogger lain, tak sah kalau tak selfie weh. Best sangat berkenalan dengan ramai orang. Semoga kita sentiasa kekal positif dan saling bekerjasama. 

Haha..Layan jer
Budak kecik ni geram tengokk.hhehe
Halahh, yg belakang tu haaaa..hahaha
Yeay. Ada abg hasrulhassan 
Selfie sat dengan blogger lifestyle zira
Alamak kita dpt snap belakang awak jeee..Sorry. HIhi
Ada mahamahu lah!!
Kak dianamia, kak yana, kak shima, yaya, kak akma
Owh, kalau korang yang duk KL tu tak tau nak berbuka kat mana. Korang terus je berbuka kat Casa Ombak. Banyak lauk kampung & konsep garden. Memang tempat cantik & perfect untuk kaki selfie. Hehe 



Korang nak tau tak macamana saya viralkan brand produk di FB? Baca Dulu Artikel Saya Berjaya Viralkan M.A.C Dengan 10 Ribu Shares
Sedapnya Berbuka Puasa Kambing Bakar Casa Ombak KL Sedapnya Berbuka Puasa Kambing Bakar Casa Ombak KL Reviewed by Dhia Vivadea on 3:50:00 PM Rating: 5

Sponsored ads