Header AD

Teringat Zaman Kanak-Kanak Bila Makan Mee Siput Johor


Teringat zaman kecik-kecik dulu. Pergi sekolah, beli mee siput, sambal lebih makan krup krap krup krap sebungkus. Tapi tu pun rasa tak puas. Peh, siapa orang Johor memang ni lah makanan feveret kita kan? Hihi.
Sambal pedas gila, tapi tak serik2 makan sebab rasa ketagih nak tambah lagi

Teringat Zaman Kanak-Kanak di Johor Bila Makan Mee Siput Johor

Feveret saya biasanya goreng mee siput cicah sambal kicap pedas berapi. Pehh, penangan dia. Memang tak tahan weii.

Balik Seremban, rupanya ada orang jual mee siput johor nih. Siap buat delivery pos lagi. So, apelagi. Kita pergi borong lah. Kak ayu namanya. Katanya orang Seremban pelik bila nampak mee siput nih. Dia jual memang habis berbakul2 lah kan.

Sambal pulak ada 2 jenis. Sambal merah dengan sambal kicap.  Saya tau bukan senang nak jumpa mee siput ni kat area KL, Seremban ni hah. Korang boleh je order terus kat Kak Ayu ok? Whatsapp Kak Ayu kat number ni hah 017-822.1830


Kak ayu dan dya 



Teringat Zaman Kanak-Kanak Bila Makan Mee Siput Johor Teringat Zaman Kanak-Kanak Bila Makan Mee Siput Johor Reviewed by Dhia Vivadea on 1:27:00 AM Rating: 5

Sponsored ads