Header AD

Mekap Gaya Dhia Video Tutorial Mata Pink Rose Guna blusher


Mata mekap gaya barbie doll. Hemm, saya guna blusher je nak dapatkan warna mata pink rose nih. Senang sangat aih. Kan dah bagitau tak payah membazir. Guna apa yang ada je. Hehe

Dan ada jugakla tepek glitter dari M.A.C. Best! Barang mekap M.A.C sentiasa jadi favorite saya, tapi korang tak semestinya beli brand mekap.

Boleh juga beli glitter eyeshadow yang tiada jenama. Sebab kadang ada juga dijual dengan harga murah tapi dia punya effect tu Woww!

Oklah, korang boleh tengok video full tutorial mekap mata pink rose kat bawah ni. Bahan utama:

  • Blusher
  • Eyeshadow coklat

Mekap Gaya Dhia Video Tutorial Mata Pink Rose Guna blusher 


Mekap Gaya Dhia Video Tutorial Mata Pink Rose Guna blusher Mekap Gaya Dhia Video Tutorial Mata Pink Rose Guna blusher Reviewed by Dhia Vivadea on 12:46:00 AM Rating: 5

Post AD