Header AD

Bowling Tournament Geng Blogger BBN dan Lynk Hexa Meriah

Fuhh, dua tiga hari jugaklah tulang belikat dan tangan tak boleh angkat lepas main bowling. Ini semua gara-gara bowling tournament anjuran lynk.my bertempat di Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Hihi. Gabungan antara lynk dan geng blogger BBN (best blogger network) memang meletops sangat.

Ada tambahan muka2 baru blogger dan team dari Hexa Corporation yang hadir pada hari tournament. Antaranya Zakwan, Uncle (Terer main bowling weh), Khairul, dan lain-lain. 

Dan macam biasa, setiap event yang saya hadir bertujuan mencipta "bonding feeling". Rasa seperti kawan akrab, manusia yang ramah, serta saling membantu sesama kita.

Ini memang antara doa saya dalam list aura golden wave.  Cara untuk murah rezeki adalah:
  • Banyak berdoa
  • Sentiasa berkongsi rezeki
  • Bersihkan hati
  • Sentiasa positif serta kalau boleh elak energi negatif
Kita mungkin tak dapat elak energi negatif, tapi kita boleh neutralkan energy tu menjadi positif. 

Bowling Tournament Geng Blogger BBN dan Lynk Hexa Meriah

Alhamdulillah, murah rezeki dapat cabutan bertuah berupa mesin pembakar roti. Ehem, hadiah fully sponsored by ikedaikami.com dan lynk.my. Macih, sediakan banyak hadiah untuk semua blogger. Hehe.

Dari kiri Khairul, Dhia, Uncle 
Muka happy team dapat No 2. Hihi
Main bowling masuk longkang, tapi nasib baik lah team saya ada uncle dengan Khairul. Diorang terer, uncle selalu strike. Saya masuk longkang. Tapi team kitorang dapat no 2. Hehe. Okla kan kan? Hahah.
Lepastu balik rumah badan sengal, tangan tak boleh angkat.
Tujuan majlis bowling tournament ni untuk networking yang lebih luas antara Hexa Corporation dan bloggers. Yang penting, suasana memang fun!

Semoga makin kukuh kerjasama antara Hexa & geng bloggers BBN. Next year buat event lagi ok?? Hihi.

Owh, kalau agak2 nak tengok result tournament nih, korang tengok je lah kat blog Coretananuar ok?
Aku main masuk longkang je, tapi entah cemana markah leh 150. hahah





Tn Fakhrul, Penasihat BBN daripada lynk.my

Baju merah tu , Ceo BBN , Abang Kamil  
Weh banyak gils hadiah! Rugi la korang tak pergi. haha
Yeop cam biasa, menang lagii..hihi
Uncle dapat hadiah henpon
Dengan editor TV, kak Diana 
Ehem, kak D pun dapat lucky draw
Apesal anak Abang Kamil muka macam Adira Af nih?
Kak seri paling power main bowling. Dapat henpon sebijik, team no 1
CEO Hexa Corporation & CEO BBN
Rakan blogger lain. Tudung hijau Iuzira, Tudung pink Mia 
Dari depan, Adzril & Zakwan, ahli Blogger BBN
Baca Artikel Pola Baju Cardigan Ala Neelofa
Bowling Tournament Geng Blogger BBN dan Lynk Hexa Meriah Bowling Tournament Geng Blogger BBN dan Lynk Hexa Meriah Reviewed by Dhia Vivadea on 11:02:00 PM Rating: 5

Sponsored ads