Header AD

Pertama Kali Hadir Ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016


Ohoii.. Rasanya macam dah sebulan majlis SBB nih. Tapi baru la ni lah nak buat post pasal SBB. ehehe. 

Takda apa untuk saya cerita. Cuma apa yang saya dapat sangat best. Antaranya dapat kenal ramai komuniti blogger baru.

Memang saya melibatkan diri dengan aktiviti dengan blogger lain, tujuan satu je. Untuk networking. Kenal seramai mungkin.

Makin kenal, saya dapat belajar macam2 ilmu secara tak langsung. Dalam masa yang sama saya juga sedar bagaimana aura mereka. 

Sebab saya ni belum pernah bergaul dengan bermacam aura manusia di semenanjung. Dalam kelompok blogger, saya perasan dan apa yang saya cuba adalah melebarkan aura karisma serta aura cinta kasih pada semua orang. 

Dan semoga energi cinta kasih yang dipancarkan dapat meneutralkan emosi serta energi mereka. Hihi.
Tak faham? Eh takpe.. Ni saja ja aih. Oklah, balik pada hal majlis Sepetang bersama Blogger Anjuran Denaihati Network. Macihh, sebab buat event sebesar macamni untuk blogger. Banyak yang kami dapat dan kenal.
Dapat jumpa Tn hasrul hassan (blogger SEO paling hot), jumpa memey & norman, eh ramai lagii.. Hihi.

Pertama Kali Hadir Ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016

Kat SBB jumpa abang ensem dari jauh je, tapi tak sangka kat rancangan letsduit 2016, jumpa depan-depan siap selfie lagi. Haha.

Jomlah tengok gambar sekitar majlis:




























Pertama Kali Hadir Ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 Pertama Kali Hadir Ke Majlis Sepetang Bersama Blogger 2016 Reviewed by Dhia Vivadea on 11:48:00 AM Rating: 5

Post AD