Header AD

Tutorial Memakai Tudung dan Inner VShape Ala Pramugari Emirates

Korang, tutorial ala-ala pramugari emirates ni dah lama saya share di fb page vivadea . Dan dapat share yang agak best jugak la bagi saya. I mean, tak sangka pulak stail simple camni ramai suka. Hihi.

Inner Neck Vshape Olivia by Vivadea
Okla kannn? Hihi

Tutorial Memakai Tudung dan Inner VShape Ala Pramugari Emirates

Sebenarnya nak lilit2 tutorial tudung gaya lain. Tapi entah macamana pusing punya pusing dapat stail emirates.

Eh, yang emirates pakai simple sangat. Nampak leher sikit. Tapi kita buat stail tertutup dan macam ada ala2 topi pramugari guna tudung tu sahaja.
Jangan pulak korang nak samakan 100% cam gaya pramugari emirates pulak. 
Tapi nak buat stail ni korang kena ada inner neck. Dan dalam video ni saya pakai inner neck olivia, senang lagi-lagi tang bahu. Sebab inner ni tak bergerak-gerak pun. Statik dan selesa nak pakai. Nak sarung pun senang walaupun lepas dah pakai mekap. 

Inner ni lain daripada inner kat luar sana. Sebab saya ada beberapa koleksi inner beli di luar. Kebanyakannya korang kena sarung dari sanggul kepala dan bahagian bawah leher agak longgar. 

Inner Olivia ni sarung cam biasa je weh. Tak payah susah2 nak sarung ikut rambut belakang. Dan tak perlu pin sebab inner olivia ni dia tak longgar dan regangan dia kekal ( tak loose ).

Jom try stail Emirates raya 2016 ni nak? Hehe.



Cer Try Tutorial Tudung Bawal Vivadea
Tutorial Memakai Tudung dan Inner VShape Ala Pramugari Emirates Tutorial Memakai Tudung dan Inner VShape Ala Pramugari Emirates Reviewed by Dhia Vivadea on 1:07:00 PM Rating: 5

Post AD