Header AD

Tutorial Memakai Tudung Instantshawl Beeshine Vivadea


Tahun ni brand Vivadea kembangkan design awning vshape pada instantshawl. Terhasil lah beeshine. Wuhuu!


Gambar lain tengok kat intagram vivadea
Innerneck awning v ni dah lama diya keluarkan sejak 2012 lagi. Dan rekaan ni memang masterpiece & legend sangat. Dan tiada yang keluarkan design awning v menggunakan kain cotton hinggalah baru2 ni mumuscarves pun turut keluarkan. Siap patent lagi design tu. Hihi. Takpelah, i tak kisah. 

I adore him, and now dia jadi pesaing terdekat vivadea. Bestnya ada pesaing! Maknanya rekaan vshape ni memang terbukti masterpiece lah kan??Hahah.

Oklah, nak terus cerita tentang koleksi Beeshine. Instant shawl beeshine adalah koleksi terbaru VIVADEA yang menggunakan awning vshape dan dijahit sekali dengan chiffon aircond. Kita jadikan sebagai design instantshawl dan keunikan beeshine batch 1st ni, kita letak manik eksklusif
Chiffon aircond??
Sebab apa saya panggil chiffon aircond? Sebab bila kita pakai tudung guna material ni, korang tak payah risau nampak dalam ke apa. Sebab kain ni tak jarang dan jahitan padat. Malah kain jatuh terletak cantik dan bila dipakai tak panas langsung! Macam ada aircond dalam tudung. Sebab tu lah kita panggil chiffon aircond. Hihi.


Stok SOLD OUT dalam masa 2 weeks kita keluarkan design ni. Dan memang takda restock dah corak manik tu sebab memang kita customade manik tu kat luar. Sebab tu limited.

Tapi, jangan risau. Sebab rekaan ni akan sentiasa di upgrade corak, material dan warna. Best kan? Hehe.. Jom tengok 3 stail yang korang boleh gayakan dengan beeshine.

Tutorial Memakai Tudung Instantshawl Beeshine Vivadea


Tutorial Memakai Tudung Instantshawl Beeshine Vivadea Tutorial Memakai Tudung Instantshawl Beeshine Vivadea Reviewed by Dhia Vivadea on 11:18:00 PM Rating: 5

Sponsored ads