Header AD

Tutorial Memakai Tudung Instantshawl Beelady Vivadea


Ok, kalau post sebelum ni saya tunjuk tutorial cara pakai koleksi instantshawl beeshine kan? Kalini kita terjah tengok cara pakai instantshawl beelady pulak.
Apa beza beeshine dan beelady??

Ok, untuk koleksi rekaan Instantshawl Beelady, saya menginovasikan trend yang tengah in sekarang ni. Instantshawl jenis loop atau biasa orang gelarkan shawl 2 muka. Tau kan kan? Hehe

Saya menggunakan material chiffon aircond seperti biasa dan jahit sekali dengan awning inner v-shape jenis lycra crepe. Serius cakap material lycra crepe, dia punya selesa tu. Fuhh.. Memang akan buat korang ketagih nak guna berulang kali.

gambar lain tengok kat ig ok?
Ramai customer Vivadea repeat order untuk koleksi beelady dan beeshine. Sebab potongan awning yang memang sangat hebat (boleh kuruskan wajah), lepastu tambah lagi guna material yang memang best dan berkualiti gila2. Saya tak tipu dan kalau korang follow blog ni, mesti korang akan tau saya jenis macamana kalau masuk bab pilih kain. 

Tutorial Memakai Tudung Instantshawl Beelady Vivadea

Tutorial Memakai Tudung Instantshawl Beelady Vivadea Tutorial Memakai Tudung Instantshawl Beelady Vivadea Reviewed by Dhia Vivadea on 11:42:00 PM Rating: 5

Sponsored ads