Header AD

PERCUMA Buku Mudahnya Menjemput Rezeki

Korangg!!! Nak buku free tak?? Serius excited giler sebab buku ni memang betul2 berkesan dan bagus dan ayat boleh kasi sentap kat orang lain terutamanya yang melibatkan rezeki dan silaturrahim.. Serius cakap, masa husband sarankan baca buku ni, seperti biasa aku ni jenis skeptikal pada sebarang buku motivasi mahupun ceramah motivasi.

mudahnya menjemput rezeki by vivadea


Sebab time tu terasa, " aduh,bosan nak baca/dengar ceramah". Tapi ternyata aku silap!Mula, aku belek2 ,selak2 je & terpandang beberapa ayat2 yang menyentap kalbu dalam buku "mudahnya menjemput rezeki"..miaahahah..Maka, kugagahkan diri membaca mulai helaian pertama, dah terasa hangat & menarik..

Aku bukak lagi helaian2 lain..Sampai habis..Ternyata sangat2 padat dan mantap isi kandungan buku "mudahnya menjemput rezeki" ..Memang mudah,mudah menjemput rezeki andai anda berada di track yang tepat dan betul.

Antara isi dalam buku "mudahnya menjemput rezeki" berkaitan dengan sedekah. Bagaimana kuasa bersedekah memberi impak yang besar dalam kehidupan anda..Sejak saya belajar rawatan diri, saya telah mempraktikkan amalan bersedekah setiap kali berbelanja barang dapur.Biasanya saya akan sedekahkan 10% dari jumlah belian ataupun lebih ataupun semampu yang mungkin. Dan kemudian, Tuhan pasti akan membalasnya 10 x ganda lebih dari apa yang anda sedekahkan..Dan diberi dengan pelbagai cara dan sudut.Memang inilah peraturan alam..Umpama berbuat 1 kebaikan ,mendapat 10 pahala ganjaran..

Nak tau apa lagi yang dikupaskan?? klik link SINI ,daftar akaun cart di web tersebut dan pemenang bertuah akan dihubungi melalui emel.

Best regards,
www.vivadea.com
PERCUMA Buku Mudahnya Menjemput Rezeki PERCUMA Buku Mudahnya Menjemput Rezeki Reviewed by Dhia Vivadea on 11:13:00 PM Rating: 5

Post AD