Header AD

Lens Paling Selesa Terus Mata Macam Omputih

Ingat tak sebelum ni saya ada buat post kat mana nak dapatkan lens yang macam mata real? Boleh tengok SINI Sebab saya jumpa ada jual kat overseas je..dan harga pun ratus2 boleh tahan mahal..nangis duluuu T_T.

Dan kalini, masa photoshoot untuk vivadea, serius tertarik lens yang yasmin pakai..Dia rekemen kan auralens. Peh terus cepat2 aku beli..Sampai2 je terus try..Mak aiii..dia punya selesa...memang mata tak merah,tak sakit..Banyak lens saya dah pernah pakai sebelum ni. Tapi biasanya saya pakai untuk sesi photoshoot je..Itupun rasa terseksa nak tahan  pakai..saya beli dari yang paling mahal sampai paling murah..sama je kesannya..
Antara masalah dihadapi semasa pakai lens jenama lain:

  • Pedih ,berair mata walaupun bukan pertama kali pakai
  • rasa keras dalam mata ,macam kering
  • pakai tak sampai seminit
  • bergerak2 lens dalam mata
  • Kabur sebab diameter di tengah2 anak mata terlalu kecil untuk mata saya
TAPIIII....Lens auralens memang terbaik!! Lens ni mengatasi semua masalah2 di atas!! Sampaikan aku tak kelip2 tengok mata sendiri dalam cermin..hahaha! Tak boleh beza korang pakai lens atau tak..Bayangkan, mata macam ala2 omputih tapi macam mata betul2 dan orang akan fikir " eh ,mata dia cantikk,unik ". Korang kena tengok depan2 betul2 baru tau yang tu lens sebenarnya..Pehhh..bestkan kan???

Kesimpulannya: 

ni Lense paling best pernah saya try!! Memang macam mata betul, fefeeling mata omputih uollss .hihi, biasa kalau pakai lense lain macam hantu sebab terjojol keluar..tapi @auralens_hq punya,pehhh..
tak sakit langsung pakai ,malah macam rasa tak pakai lense siap gelabah suh husband cek ada lagi tak lense kat mata.kot2 hilang ke apa..sebab tak terasa apa2..hahaha! lense lain cepat pakai 1minit dah nak cabut cepat, lense ni pakai berjam2 rasa macam taknak tanggalkan je ok...hahah..
So yang bertanya kat mana beli, beli kat instagram @auralens_hq . saya pakai code‪#‎hermesgrey‬ 



ngedate kejap..hihi ..shawl tu instantshawl siap awning tau..dari vivadea



Lens Paling Selesa Terus Mata Macam Omputih Lens Paling Selesa Terus Mata Macam Omputih Reviewed by Dhia Vivadea on 11:55:00 PM Rating: 5

Sponsored ads