Header AD

Cek Baki Akaun ASTRO Anda Melalui SMS

Kalau sebelum ni, pihak astro akan sms untuk bagitau berapa baki kena bayar untuk akaun astro aku. So , adalah record dalam phone kan..Setiap kali nak bayar je, cek melalui sms. Tapi, disebabkan henpong aku terpaksa format haritu. Semua mesej hilang! Haisy..Jadi, macamana nak cek semula??

Tengok gambar bawah ni ok?hehe. (isi no ic ataupun no akaun astro anda)




 Ataupun korang boleh taip  ASTRO BAL (NO AKAUN ASTRO ANDA) dan  hantar ke 33310

Jadi,  nanti korang akan dapat sms baki kena bayar pada astro. Dan saya biasanya bayar melalui online sahaja. Dah siap-siap setting favorite payee di bahagian bill payment.
Cek Baki Akaun ASTRO Anda Melalui SMS Cek Baki Akaun ASTRO Anda Melalui SMS Reviewed by Dhia Vivadea on 1:28:00 PM Rating: 5

Post AD