Header AD

TUTORIAL 15 saat Instant Shawl Dhia Vivadea



Januari 2015 vivadea akan keluarkan rekaan terbaru yang best gila! Best sebab tak payah susah2 nak melilit sana sini. Dan kadang tu shawl yang kita lilit pakai tu membuatkan rasa rimas dan panas. Ye la, terbelit sana terbelit sini.Material tak serap peluh menyukarkan si pemakai..Lagi2 bila nak cepat ke sana sini..Hemmph , memang takda masa nak membelek muka depan cermin ok? hahahaha!

Jadi instantshawldhia ni memang khas untuk mengatasi semua masalah tu. Dari material sampailah kepada cara penggayaan yang pantas tapi bergaya..Material yang digunakan merupakan chiffon berkualiti tinggi dan alunan pada kain sangat cantik dan terletak cantik atas si pemakai.

Instantshawldhia ni pasangan dia ialah inner neck dhia sebab gabungan kedua ni sangat2 selesa dan menarik dipakai! Best sebabnya tak perlu risau kalau rambut panjang korang tu terkeluar2 dari tudung dah. Sebab inner neck boleh cover kepadatan rambut tu. Tambahan, inner neck dhia ni ada awning vshape khas untuk ilusi wajah kurus.

Manakala kelebihan pada awning instant shawl dhia pula tak susah nak jaga..Tak perlu masuk tupperware untuk jaga awning patah ke apa, tak perlu risau masuk mesin golek2 dalam tu, Sebab pakai2 je memang awning instantshawldhia ni tetap senang dimuncungkan dan automatik menguruskan muka korang..heheh..

Kedua2 rekaan vivadea ni tahan lasak dan dalam masa yang sama selesa tahap maksima! Pheww..

Video kat atas tu teaser untuk rujukan korang, cara mudah pakai instantshawldhia ni. So lepasni, terus cepat pilih color2 best je kat www.vivadea.com atau follow instagram VIVADEA


TUTORIAL 15 saat Instant Shawl Dhia Vivadea TUTORIAL 15 saat Instant Shawl Dhia Vivadea Reviewed by Dhia Vivadea on 3:07:00 PM Rating: 5

Sponsored ads