Header AD

Stokin VKEN membantu anda untuk SIHAT

Contact : dhia - 01116026692 (whatsapp)  untuk konsultansi rawatan

Alhamdulillah..rasa gembira sangat2 saat sepupu wassap mesej ttg keadaan paklong...(gambar selepas pakai stokin vken)
Kronologi rawatan:
Kondisi:Pesakit kritikal jantung, paru2 rosak,oksigen dalam darah kurang,darah pekat,etc
Rawatan saya kalini saya buat secara berdepan..waktu saya datang pesakit demam masuk hari ke2 kalau tak silap, kaki bengkak tak boleh jalan,hujung jari tangan membiru tanda darah tak jalan & kurang oksigen dalam darah, termasuk kaki, bahagian tangan biru sejuk disentuh,dll..
Saya merawat selama setengah jam dan alhamdulillah demam kebah (sebenarnya untuk full kebah kena rawat at least 1 jam),badan mula hangat bila disentuh dan bengkak kaki berkurangan.kemudian, saya syorkan stokin disarungkan pada hujung jari tangan yang membiru untuk membantu sel2 darah berjalan lancar.
Odw balik rumah,Sepupu mesej ,terkejut mengatakan pesakit boleh berjalan sendiri ke bilik tanpa bantuan sesiapa.dan keesokannya tangan tidak membiru seperti sebelum..
Alhamdulillah..saya gembira dengan perubahan walaupun mungkin belum 100% (pesakit kritikal ambil masa untuk dirawat)... inilah cara rawatan saya pada pesakit..
Saya akan merawat secara berdepan mahupun jarak jauh, kemudian mencadangkan bantuan tambahan iaitu stokin vken untuk membantu mempercepatkan tindakbalas apabila saya menghadapi kekangan masa untuk merawat..
Tulisan saya untuk saya rujuk dan rekod nanti..hakmilik saya tidak boleh dicopy mahupun diambil isinya tanpa kebenaran.

Tulisan di atas saya terus copy dari personal fb saya. Kisah full camni:

Kebiasaannya saya akan merawat orang dari jauh sahaja dan kadangkala masa saya ,komitmen saya terhad untuk merawat sentiasa. Disebabkan itu, saya dan team dah pun buat kajian aura pada produk STOKIN VKEN ni.. Dan ternyata hasilnya memuaskan hati kami,para perawat energy/aura. Setiap yang kami rawat, akan kami cadangkan terus untuk membeli stokin vken sekali sahaja seumur hidup. Boleh tahan 5-7 tahun.. Nak dibandingkan dengan kesihatan, tak ternilai harganya..Cuba bayangkan ,anda sakit kritikal, pergi hospital, kena bayar kos beribu2 ..Itupun belum tentu akan sembuh. Stokin VKEN pulak dengan hanya RM190 beserta konsultansi dari kami, para perawat, InshaAllah dengan izinNya anda akan memperoleh nikmat kesihatan itu semula.

Kenapa kami mencadangkan stokin vken?? Kerana stokin ini terus direct melancarkan peredaran darah dalam masa hanya 15 MINIT penggunaan!! Nanti saya akan buat post lain yer tentang kajian aura team perawat.

Dan kenapa stokin??Kenapa bukan produk lain? Kerana tapak kaki dan tangan ada bahagian dalam badan seperti:



Nampak tak???  Jadi, nak dijadikan cerita..masa saya datang merawat pakcik saya, tangan beliau di bahagian hujung jari kebiruan menandakan tak cukup oksigen. Kaki pun seolah sel2 darah tidak bergerak dan tidak aktif... Beliau menghadapi masalah antaranya:

tiada keupayaan untuk makan dalam kuantiti banyak ( akan muntah balik )
Kaki bengkak macam gout
Paru2 rosak
Masalah jantung
Dan banyak lagi

Keadaan memang kritikal sebenarnya..Sehinggakan family tidak berani bawa ke hospital sebab takut kena tahan wad dan tak sanggup tengok cucuk sana sini..Malah bukan makin elok pun... Jadi, saya datang ke rumah beliau untuk merawat aura beliau . Yang mana rawatan ini mengaktifkan sel2 darah beliau juga. Setengah jam rawatan, demam beransur kebah dan kaki kurang bengkak...Disebabkan kaki bengkak, beliau tak dapat pakai stokin...Habis rawatan, saya membelek tangan beliau yang kelihatan biru menunjukkan tiada oksigen dalam darah. Malam tu jugak, saya cadangkan untuk sarungkan stokin vken pada tangan untuk membantu melancarkan darah.

Odw balik rumah, sepupu mesej mengatakan perubahan beliau yang mengejutkan semua orang ( boleh berjalan sendiri ke bilik tanpa bantuan )

Keesokan harinya pula ( tangan yang biru dah kurang kebiruan)

Dan Hari2 seterusnya beliau dah boleh makan tanpa muntah lagi

Satu perubahan yang menggembirakan saya dan ahli keluarga yang lain..

Belum sepenuhnya sembuh.. At least perubahan yang dialami sangat2 bermakna bagi kami...

saya adalah perawat aura /energy pesakit & stokin vken adalah alat bantuan tambahan dalam merawat pesakit...Saya merawat untuk membantu yang memerlukan..Dan daya penyembuhan bukan dari diri kerdil manusia ni..Daya penyembuhan hanya dari ALLAH S.W.T.. ingat tu... Semua orang berkeupayaan untuk menyembuhkan diri dengan izinNya..Tapi belum masanya untuk saya cerita di post kalini.

Contact : dhia - 01116026692 (whatsapp)  untuk konsultansi rawatan

Contact : dhia - 01116026692 (whatsapp)  untuk konsultansi rawatan
Stokin VKEN membantu anda untuk SIHAT Stokin VKEN membantu anda untuk SIHAT Reviewed by Dhia Vivadea on 11:42:00 AM Rating: 5

Post AD