Header AD

MAYA KARIN dah bertudung?! Cantiknya!!!

Hai korang... Cuba teka siapa dalam gambar di bawah? Alhamdulillah seronok sangat dapat bekerjasama dengan model kecik molek ni, YASMIN namanya ye adik2..jangan salah tengok tau..Serius muka yasmin macam maya karin, izara aisyah, belle al yahya, uqasha senrose, siti nurhaliza... Cuma gambar bawah more to maya karin.hahaha...

Dapatkan koleksi dari vivadea di lazada.com.my
Kalini, setelah sekian lama menyepi..Tahun ni Diya nak up kan brand VIVADEA semula..Hanya setelah Diya bersedia dari spiritual dan mental...Kalau yang follow diya di Fb dhiavivadea atau pun instagram dhiavivadea  , korang mesti faham kenapa..hahahah! Now im a different person! Lebih happy go lucky dan positive dengan diri dan semua yang disekeliling.Pelbagai cabaran dan dugaan, tangisan semua dah kat belakang diya..Apa yang di depan dya sekarang ialah banyak benda2 best bakal berlaku!!! Yeah!

Macam dalam gambar, product tu hanya boleh didapati di lazada.com.my ... Stok pada vivadea dah habiss yer...Dannnn kalau korang nak tengok lebih banyak koleksi yang digayakan model boleh keep update dengan instagram VIVADEA terus yaaa..

Dannn..mekap yang superb tu boleh terus tengok di instagram afieyza tau..Serius cantikkk hasilnya..Luar kamera cantik, dalam kamera pun cantik...

Model: Yasmin
Brand: VIVADEA
Mekap: Afieyza 
Photog: Mr. Aril
Instagram: dhiavivadea
                 vivadea



MAYA KARIN dah bertudung?! Cantiknya!!! MAYA KARIN dah bertudung?! Cantiknya!!! Reviewed by Dhia Vivadea on 11:43:00 AM Rating: 5

Sponsored ads