Header AD

Inner Neck Dhia Sesuai Untuk Aktiviti Lasak

Serius, inner neck ni memang dah lama jadi trademark design vivadea dan mendapat sambutan yang sangat2 menggalakkan. Cuma kalini, inner neck dhia diubah menjadi lebih best dan sporty look dengan tali ikatan di leher.



Paling sesuai digayakan dengan apa saja shawl dan tudung sebab tak panas dipakai, seolah macam tak terasa pakai inner kat dalam,tapi dalam masa yang sama tutup leher totally. Selain tu, memang menjadi keistimewaan vivadea ialah  pada awning setiap rekaan mereka. Inner neck dhia rekaan awning berbentuk v-shape yang dikhaskan untuk beri ilusi wajah kurus pada yang berwajah bulat.
Jangan lupa !

Bulan ni (december suprise) , korang boleh claim diskaun 10% untuk pembelian di web www.vivadea.com tau.

Buat masa ni inner neck dhia hanya available di web vivadea.com sahaja..

Follow update di INSTA VIVADEA & FB VIVADEA untuk info lanjut.


Inner Neck Dhia Sesuai Untuk Aktiviti Lasak Inner Neck Dhia Sesuai Untuk Aktiviti Lasak Reviewed by Dhia Vivadea on 12:41:00 PM Rating: 5

Post AD