Header AD

Harga Mesin Butang Bungkus Di Malaysia

Hai korang!

At last weh..Jumpa jugak mesin butang bungkus yang dijual online dan murah!! Pheww...Punyalah susah nak jumpa mesin di..Walaupun jenuh mencari di kedai2, tak banyak kedai ada jual..At last aku beli kat 1 tempat ni & stok limited wehh..

Dan paling best sekali dapat harga best! Yeah! Below market price.. Standard price di kedai RM350 body sahaja ..Tapiiiiii... Of course lah aku dapat murah...hahaa ..

Setakat ni ada 2 jenis mesin butang bungkus yang aku pernah jumpa:

1st : jenis body warna merah ( macam dalam gambar )
2nd: Body gold ( lain sikit bentuk dia )

mesin butang bungkus

Kenapa aku pilih yang body merah?

Sebab murah
Sebab best!

Ada banyak saiz tapi aku pilih mould ( acuan butang ) bentuk butang cendawan iaitu saiz mould 22 sebab saiz ni paling sesuai dan PERFECT untuk buat baju eksklusif.

sila click read more

Mesin dan acuan berlainan harga.

Cara nak buat butang bungkus guna mesin ni nanti aku buat video nya ok?

Kalau korang nak beli mesin , acuan ( mould ) korang boleh terus whatsapp 01116026692 untuk apa2 pertanyaan..Aku beli kat company haggle .. Buat masa ni online website diorang baru nak setup.. So, anything just contact to that number ya ^_^v



acuan butang bungkus bulat

contoh butang cendawan cenggini gaya eksklusif




Harga Mesin Butang Bungkus Di Malaysia Harga Mesin Butang Bungkus Di Malaysia Reviewed by Dhia Vivadea on 6:42:00 AM Rating: 5

Sponsored ads