Header AD

Alhamdulillah pesakit yang sedang kritikal, dirawat beransur sembuh.

Alhamdulillah..alhamdulillah..
Apa yang saya rasa apabila pesakit yang dirawat beransur pulih? Bukan seorang dua je yang dirawat, setakat ni dah beberapa orang kami rawat..apalagi yang dah senior, lagilah ramai yang dah dirawat...
Antaranya pemutusan saka (kes saka aku belum dapat, tapi perawat yang lain2 lagi expert dah.hahahah), masalah2 emosi, sakit yang kritikal macam lumpuh,kanser,etc, batuk,terasa berat di bahu, masalah spiritual,mental,fizikal, eh banyak lagilah...
Dan seperti yang dah dimaklumkan, untuk sembuh mengambil masa...bukan sekelip mata..
Apa yang aku rasa apabila ada perubahan pada pesakit?
1st alhamdulillah..tq Allah..segalanya berlaku dengan daya penyembuhan dariNya dan dengan izinNya
2nd Happy orang lain sihat..happy sangat dan menaikkan semangatku untuk membantu
3rd i can feel the energy expand more and more..
Once again, alhamdulillah 

Antara sakit yang kritikal ialah pesakit yang lumpuh/diserang strok dan pesakit yang mempunyai masalah jantung,pemakanan, sehinggakan badan terlampau kurus sebab makan tapi dimuntahkan semula..Pesakit tidak lagi ke hospital disebabkan hospital hanya menambahkan kondisi teruk pada pesakit. Maka pesakit mengambil supplimen kesihatan ( tak ingat lah apa benda ) dan dalam masa yang sama saya membantu dengan merawat dari jauh. 
Aku mengambil kes pesakit yang bermasalah jantung dan pemakanan.Selama 5 hari berturut rawatan dengan menyalurkan energi penyembuhan. Alhamdulillah ada perkembangan positif.. Bukan tiba-tiba je boleh sihat walafiat. Semuanya mengambil masa.. Semakin kotor tubuh dalaman anda, semakin banyak yang perlu dibersihkan.

Alhamdulillah, hasil yang saya dapat positif apabila anak pesakit terkejut 1st time pesakit berupaya berjalan sehingga ke depan rumah untuk ngeteh..hehehhe...Energy yang disupply bertindak melancarkan peredaran darah dan pembersihan dalam sel-sel badan sedikit demi sedikit dan juga dengan pemakanan suppliment turut membantu. Kemudian, sebelum tu makan akan muntah balik..tapi kalini makan dah beransur ok.

Penyembuhan yang berlaku dengan izin dan kuasa Allah. If Allah say yess, the answer will be yess.. If Allah say No, that's because Allah knows the best for you.
Alhamdulillah pesakit yang sedang kritikal, dirawat beransur sembuh. Alhamdulillah pesakit yang sedang kritikal, dirawat beransur sembuh. Reviewed by Dhia Vivadea on 7:54:00 AM Rating: 5

Post AD