Header AD

TERUS HILANG! Senggugut tiada kerana kesan praktis tenaga dalam & rawatan gelombang aura?



cdt pic to www.bitinfos.com


Alhamdulillah
Dulu ,setiap kali nak period, gerenti sakit perut macam nak tercabut bahagian tu..Senggugut ni jangan cakap la, memang pinggang macam patah, ngilu, bahagian bawah macam ditarik nak tercabut..Pheww... Sakitnya hanya kaum hawa je yang tau wehh..So, Jangan pandang leklek je kalau tengok perempuan senggugut nih.haaa..
Now alhamdulillah, takda lagi sakit senggugut yang teruk.. Hanya berbekalkan rasa cepat lapar, penat macam buat kerja heavy, nak pitam buat tdfi (hahaha! Situasi ni 2nd time berlaku ,1st dulu berlari atas threadmill seminit dah nak pitam.hahahha! ), dan lain2..
Tau2 je , terus lancar proses period tu tanpa sakit yang teramat dashyat tu lagi.. hoyeah hoyeah! Kenapakah situasi ini berlaku pada aku? Err..tak pandaila nak explain.. energy full kot ? Ataupun aku sebenarnya xperiod?ataupun blablabla...
Ok sebenarnya kunci di sini ialah:
 Sakit senggugut yang teruk hilang setelah hampir 6 bulan mempraktiskan rawatan gelombang aura sin ilahi & sebulan lebih (kot??haha) latihan tenaga dalam. Banyak kesan2 positif aku alami dan korang boleh rujuk di  entry post sept 2014.

Untuk penjelasan mendalam adalah lebih baik terus bertanya kepada pakar yang arif tentang gelombang aura dan tdfi ( master umar peranorms )

Cuma apa yang aku dapat ulaskan di sini, bila praktiskan tenaga dalam & sin ilahi theraphy sebenarnya manfaat sangat2 hebat untuk badan anda. Selain melancarkan peredaran darah, menghancurkan sel2 jahat dalam badan, diri menjadi lebih positif dan ceria ( hilang segala kemurungan dan masalah jiwa) ,

Tenaga dalam serta rawatan gelombang aura sangat-sangat penting untuk mengubati tubuh fizikal serta tubuh energy anda. Ia merawat sehingga ke akar tubuh anda yang paling dalam & saya menggunakan testimoni sendiri untuk apa yang saya praktiskan. Bukan tipu tapi memang aku alami sendiri semua perubahan-perubahan hebat ni! Woww!

Ini baru permulaan untuk sistem hormon dan rahim aku ( Ingat lagi tak , aku pernah target untuk proses penyembuhan sistem hormon dan peranakan tanpa bantuan ubata-ubatan moden?? ). Dan aku sedang menuju ke arah itu. Rawat diri sendiri, kemudian baru aku rawat wanita bermasalah yang lain. Sebab terlampau ramai wanita mempunyai masalah sistem hormon dan peranakan mereka.

Permintaan untuk Rawatan gelombang aura boleh  terus hubungi Qalam Ilahi Wellness Center @ terus berurusan dengan saya ( especially wanita untuk keselesaan meluahkan)
With love
dhia
energy therapist & healer 
01116026692

TERUS HILANG! Senggugut tiada kerana kesan praktis tenaga dalam & rawatan gelombang aura? TERUS HILANG! Senggugut tiada kerana kesan praktis tenaga dalam & rawatan gelombang aura? Reviewed by Dhia Vivadea on 10:47:00 PM Rating: 5

Sponsored ads