Header AD

WAJAH BERSERI! Manfaat praktis Tenaga Dalam




Testimoni tdfi minggu ke ? Entahler :
Husband: sayang, kulit sayang makin licin, haluslah...cantikk..betul,abang tak tipu (camtulah lebih kurang ayat manis die.hahahha)
Aku: err..entah (sambil ketawa ,dalam hati aku cakap dah kenapa laki aku ni, aku tengok sama aje kat cermin..macam princess seperti biasa..hahahah!)
Aku kurang mahir untuk explain secara terperinci. Namun, ini berkaitan latihan pernafasan dan jurus latihan (senaman) yang aku praktis hari- hari. Praktis yang membantu energy anda mengembang dengan baik serta menyerlahkan aura seri dalam diri anda.Kalau aku ni pakar biology/ metafizik, mesti banyak aku cakap pom pam pom pam untuk penjelasan secara saintifik..mueheheh... 

Nah aku petik status fb edi sugianto mengenai tenaga dalam:

Di antara manfaat dari pelatihan Tenaga Dalam adalah :
➨ Meningkatkan Rasa Percaya Diri, Kharisma, & Wibawa.
➨ Membuka Aura & Inner Beauty.
➨ Memperkuat Hipnotic Power.
➨ Untuk Terapi Phobia
➨ Untuk Proteksi diri & Keluarga.
➨ Melontarkan orang yang berniat jahat, meski tanpa gerak dan tanpa harus memukul.
➨ Membuat terpental binatang buas yang hendak menyerang.
➨ Menjatuhkan orang yang sedang berselisih dari jarak jauh atau pun bisa mengadu dua orang yang sedang berselisih, dan juga bisa memisahkan dua orang yang sedang berselisih meskipun dari jarak jauh.
➨ Menarik mundur atau menjatuhkan pencuri ataupun pencopet yang berusaha membawa kabur harta kita ataupun milik orang lain.
➨ Pengobatan alternatif untuk sakit medis dan non medis..
➨ Mudah dalam mencapai impian.
➨ Sabda Jadi & Cipta Jadi
➨ Dll..
Pada prinsipnya, Pelatihan Tenaga dalam adalah sebuah cara untuk mengolah vibrasi atau getaran dari Pikiran serta Emosi/Perasaan agar dapat digunakan untuk meningkatkan kesehatan, keselamatan, kemakmuran, dan kekuatan lahir batin....
Selengkapnya, simak di sini : http://goo.gl/YJ2z0l
Kesimpulannya, sekarang adalah zaman modern untuk manipulasi energy alam semesta. Pernah dengar tentang aura? Pernah dengan tentang metafizik?tentang law of attraction,law of universe, dsb. Semua itu berkaitan mengenai energy. Nak kenal diri, belajarlah mengenal energy & alam semesta..
Dan praktis tenaga dalam mencergaskan diri & menggalakkan sel2 aktif sepanjang hari. Dan banyak kelebihannya untuk kesihatan anda. Sila baca di post entry saya yang lepas ok?
With love,
dhiavivadea
Energy therapist
WAJAH BERSERI! Manfaat praktis Tenaga Dalam WAJAH BERSERI! Manfaat praktis Tenaga Dalam Reviewed by Dhia Vivadea on 1:34:00 PM Rating: 5

Sponsored ads