Header AD

My Little Mermaid in Heaven

awww.. u're so cute baby (melting)

My little mermaid...

It's natural when we love to see babies,nàture,sparks & colors of the universe..

Don't cry, don't be sad ..be happy,be positive All babies in this world are mine & yours too!! Hahaha! Siapa buang anak tu rugi! Because u can find precious life secret within them (babies).


Sebenarnya kalau tanya pada diri aku tentang anak? Jawapan hati aku yang syukur, tenang dan gembira ialah: jiwa2 matang tu sedang beratur menunggu masa yang sesuai untuk hadir.. Sebab nak bagi aku ruang dan waktu yang mencukupi untuk fokus keadaan spiritual sendiri.


Ok,motif sebenar , untuk bagi sentap motivasi sikit kat kaum wanita yang rapuh hati tu..aku tak termasuk dalam list dah ( sebab kini hati aku kuat 100% ).miahahha..bagaimana hati kuat 100%?? Kunci nya dah ada tinggal nak cari je..

Aku yakin sekali wanita2 di luar sana ramai yang sedih dan tekanan jiwa kerana anak lebih-lebih lagi apabila keguguran. Aku faham bagaimana rasa kamu semua. Cuma bezanya, kalini ,hari ini aku adalah orang yang berbeza. Perspektif aku mengenai anak totally berubah. Apa saja yang berkaitan pasti senyuman dan ketenangan menghiasi bibir..Tiada lagi kesedihan mahupun tekanan. Mengapa??

Kerana formula-formula ini:

SYUKUR ( bersyukur atas segalanya ,nyawa,kehidupan,rezeki kekayaan,kebahagiaan,etc)
SENYUM 
TENANG
GEMBIRA

Selain itu, sebab utama adalah kerana aku mula belajar mengenal diri, mengenal tuhan,mengenal alam yang hebat ini serta merawat keseluruhan sistem dalam badan samada tubuh fizikal mahupun tubuh energy aku. Bagaimana untuk mengenal diri & tuhan? Bagaimana untuk merawat diri spiritual anda? 

Belajarlah mengenai alam semesta, belajar mengenal tubuh energy/aura anda & inshaAllah
anda akan dapat jawapannya.. Dan kemudian, anda akan dapat ketenangan/kebahagiaan yang sejati itu. Kerana hidup kita di dunia bukan semata mengabdikan diri pada dunia dan kehidupan.. Tapi, lebih dari apa yang kita tahu,luar dari jangkaan biasa.

Semoga bermanfaat




My Little Mermaid in Heaven My Little Mermaid in Heaven Reviewed by Dhia Vivadea on 11:50:00 AM Rating: 5

Post AD