Header AD

Keperluan Merawat diri yang dikelilingi aura negatif

Credit Pic to this blog
Pernah tak, bukan setakat pernah aje, malah kerapkali korang pasti akan terasa kesusahan dan energi negatif membelenggu diri? Pernah kan? Well, manusia ni biasalah macam-macam karenah,emosi,rasa,perasaan,blablabla...Namun kenapa? Kenapa seringkali anda rasa segala perkara & perasaan negatif selalu menghampiri anda dan kehidupan? Jawapannya mudah:

Apa yang berlaku pada diri dan kehidupan, semua adalah kerana refleksi diri anda sendiri, (anda rasa marah,tak puashati,rasa serba kekurangan,rasa sedih,kecewa,meracau siap kerasukan bagai,rasa ketidakadilan,orang disekeliling cari pasal,buat hal,rasa pemimpin tak berlaku adil bagai,tak cukup,tak bersyukur,rasa kecewa,sedih/marah kerana belum ada anak, rasa tak cantik, tak suka pada pemimpin atau kerajaan, rasa hidup begitu susah, rasa ketidakadilan berlaku di negara2 berperang, serabut dengan kerja, kena marah majikan atau orang lain, tension dengan study, tertekan menghadap jammed hari2, bayar tol hari2, isi minyak kenderaan yang turun naik rege, keguguran, student tak dengar cakap,rasa tension nak pos parcel menggunung, bebanan kerja yang buat pecah kepala fikir,duit banyak tapi tiada nikmat kesihatan,kecewa dengan cinta,suami,keluarga,kawan2,etc..ada tak ,ada tak? dulu aku cenggini lah.hahahha..sebahagian saje....etc)

Trust me, ia kerana diri anda sendiri..bukan kerana orang lain..orang lain hanya refleksi akibat daripada sistem dalaman anda..
Rawat dan positifkan diri kerana ia akan menarik benda2 best sahaja dalam hidup anda..(Law of Attraction concept).Penting untuk merawat & dirawat, walaupun secara fizikal anda sihat walafiat, hakikatnya tubuh energy/spiritual anda pasti bermasalah..
**mula2 aku sebenarnya susah terima dan memahami konsep ni, tapi sekarang it really change my life...ambil masa tapi ianya betul2 menjadi!!
Alhamdulillah terasa lengkap sangat2 sekarang.. yess i know inilah side effect selepas rawatan diri.. lebih tenang, terasa lengkap, bersyukur, happy, etc.. korang taknak ke rasa kedamaian cenggini??Taknak ke side effect yang ohsemm? Hahaha!
Umpamanya seolah apa saja yang berlaku di sekeliling sangat2 best!
Bila terjadinya keadaan sebegini (i mean all negative aura),apa yang perlu korang buat??
Honestly uolls perlu dirawat... Rawat tubuh energy anda bebeh! Once dalaman dirawat, luaran pasti ohsemmm! U can't get this treatment kat mana2 hospital di dunia, kecuali hanya di klinik spiritual/klinik2 motivasi,dsb (eh suka2 je aku bagi nama.hahaha)..so pandai2 korangla nak cari..bai!

Hahaha..No lahh... banyak alternatif untuk merawat diri sebenarnya. Dan antaranya:

1st : Mendekatkan diri dengan tuhan
1st again :Mengenali dan menyintai Tuhan
1st juga : Berjumpa dengan pakar2 psikologi,pakar2 jiwa, pakar aura, pakar2 energy ( Qalam ilahi Wellness center , Umar Paranorms, Pakar motivasi, Dr AZIZAN OSMAN, Tok Belagak ( eh,tiba2)  dan master2 energy yang lain..hahaha )

InshaAllah mereka2 yang pakar akan berusaha mengubati masalah2 spiritual mahupun fizikal anda sebaik mungkin.. 

With Love

Keperluan Merawat diri yang dikelilingi aura negatif Keperluan Merawat diri yang dikelilingi aura negatif Reviewed by Dhia Vivadea on 9:19:00 PM Rating: 5

Post AD