Header AD

Jahit Manik bentuk bunga 3d yang paling ohsemm!


Hi korang!! Lama aih tak bebel kat blog, mr suami pun dah membebel2 kat aku sebab blog ni dah bersemut...what?? Semut die cakap? Pehhh... ok fine... Sememangnya aku ni pemalas sikit a.k.a ilham belum muncul nak taip2 topik dalam blog..ehehehe..

Ok, kepakaran aku sejak dulu lagi transform baju yang biasa jadi baju luar biasa!! Kenapa aku cakap macamtu? Sebab aku kan hebat bab2 nak manipulasi manik.wakakka! Ok aku saje je buat2 macam riak bagai..Mesti korang dah start rasa "ekele die ni, sekali aku pang karang" ... eh ? Bukan korang cakap camtu ea?Hahaha..






Aku ni memang sejak berkurun lamanya, terlampau obses bab2 manik and bunga2 dedaunan and kristal2 bak permaisuri diletak atas baju weh.. Jadi, kalini saja nak share tentang progress aku sebagai pengubahsuai rekaan manik atas baju dan tudung sekarang ni..haaa...

Nampak kan gambar baju biru menggoda kat atas? Well, bukan aku yang buat..Aku pun tak pasti siapa pereka ,sebab aku main copy je dari google.heheh..ooppss... 

Ok, next picture tu aku buat.. bride-to-be takmo letak lace, makanya aku cadangkan untuk letak 3d flower & manik crumble pada dress nikah tu.. Hem hemm, ikut hati nak aje aku letak bagi mewah lagi, memandangkan permintaan untuk kekalkan simple theme for her wedding, taraaa! Terhasil lah karya aku yang ada petals ohsemm itewww! Yeaay!

Kalau korang nak tengok banyak lagi hasil karya vivadea boleh terus tengok di :

instagram.com/vivadea
instagram.com/dhiavivadea
untuk bertanya harga tempahan terus laju2 whatsapp +601116026692 & register information details korang kat website www.vivadea.com (senang nak rujuk untuk urusan pos nanti weh)
Jahit Manik bentuk bunga 3d yang paling ohsemm! Jahit Manik bentuk bunga 3d yang paling ohsemm! Reviewed by Dhia Vivadea on 1:06:00 AM Rating: 5

Sponsored ads