Header AD

How Solotica lens looks on dark eyes ( Brand eyelens yang ohsem! )

solotica lens
Nak lens cenggini!! Brand solotica only wehhh..mana nak cari kat malaysia? Rege pun mak aih cecah RM300 kot sepasang..nangissss T_T
Kenapa aku gila sangat brand ni?? Sebab solotica satu2 nya brand yang aku rasa and tengok mata yang natural eye betul.. Bukan macam eyelens di pasaran yang ada sekarang..Pernah 1 ketika, kat toilet awam ada budak kecik tegur  " mommy her eyes like a ghost".. Whattt?!! Macam hantu ko cakap ??hahaha! Well, Itu je pilihan yang ada..Haahah!


Tapi kalini, brand solotica memang betul-betul best! Cuma harga dia mahal wehhh... Mahal gila bapak punya..Pehhh.. Dannn..tak pernah aku jumpa brand ni kat malaysia.. Helppp... T_T

korang boleh tengok video (perfect solotica lens reviews) yang aku search kat youtube, bila ko letak solotica lens pada mata pan asian, macam aku berwarna coklat gelap iteww..Lalalal..Pan asian kata akuuuu... blurghhh... 

How Solotica lens looks on dark eyes ( Brand eyelens yang ohsem! ) How Solotica lens looks on dark eyes ( Brand eyelens yang ohsem! ) Reviewed by Dhia Vivadea on 8:41:00 PM Rating: 5

Sponsored ads