Header AD

BERPELUH PRAKTIS! Tenaga Dalam Frekuensi Ilahi Jurus 2

http://qalam-ilahi.blogspot.com/
Aku petik terus kata2 Grandmaster/tenaga pengajar kami Mr Umar Paranorms yang hensem lagi bergaya ini..haha :

Training jurus pernafasan tenaga dalam di pantai tanjung lipat, kota kinabalu awal pagi ini. Latihan jurus pernafasan biomagnetik sgt bermanfaat utk kesihatan yg holistik dan hamoni fizikal, mental dan spiritual.
Kita perlu sentiasa reload simpanan energy peribadi kita utk memastikan semua aspek diri dan hidup kita selalu harmoni. Kesihatan yg kurang baik dan keadaan hidup yg kurang bahagia dan harmoni adalah kesan daripada simpanan energy yg kurang.
Ayuh, semangat!


Salam kasih tulus buat semua 

SILA BACA FULL ARTIKEL

TDFI yang kami praktis ni umpama juga senaman untuk kesihatan tubuh badan dalaman dan luaran. Setiap gerak mempunyai fungsi masing-masing pada tubuh fizikal mahupun tubuh energy. Sama lah jugak macam berjogging, aerobik,zumba.taici,blablabla.Masing2 mempunyai fungsi dan gerak yang berlainan namun tujuan yang sama iaitu untuk kesihatan tubuh badan anda agar kekal cergas dan aktif sentiasa.

Cuma bezanya , praktis tenaga dalam ni berfungsi lebih mendalam lagi sehingga ke akar tubuhmu. Berfungsi untuk merawat penyakit ,masalah peranakan perempuan, membunuh sel-sel kanser, mengaktifkan sel-sel dalam badan untuk kekal sihat dan aktif, dan banyak lagi!!

Sebab tu lah tiba2 lepas praktis, try nyanyi-nyanyi kejap, suara aku jadi sedap macam siti norhalija pulak..hahaha! Eh tipu je...Suara jadi lantang dan jelas sebenarnya..Sebab sel-sel mula mengaktif dengan jayanya.Yeah bebeh!

Total jurus ada 5, ini baru jurus 2.. Jurus 1 hingga 2 maunya 1 jam 1/2 praktis, tambah 5 jadi berjam-jam lah.. Phewww! Demi kesihatan kugagahi jua..Muehehe.Ye dalam gambar aku comel kan kan? hahaha! Well, sekarang aku kuat makan..Ok ,lepasni praktis menari dengan cikgu tini in the house..^_*

Untuk penjelasan yang lebih mendalam dan lebih saintifik, korang teruslah tanya pada master umar ok?

sekian melaporkan,
dhiaqueenofesketambola
facebook.com/dhiavivadea

http://qalam-ilahi.blogspot.com
@
Terus ke fb
Umar Paranorms



BERPELUH PRAKTIS! Tenaga Dalam Frekuensi Ilahi Jurus 2 BERPELUH PRAKTIS! Tenaga Dalam Frekuensi Ilahi Jurus 2 Reviewed by Dhia Vivadea on 12:45:00 PM Rating: 5

Sponsored ads