Header AD

Amboi! Badan sekecil patung?

Instantshawl & princess dress customade by vivadea

Rupa-rupanya dulu aku sekurus patung...sebab sekarang pakai baju ni memang tak berapa muat! What?! miahaha!  Serius cakap, sekarang aku pakai baju ni ngam2 badan berbanding dulu banyak ruang..Aduiii... Helppp.. T_T (Motif sebenar: perasan je macam badan patung..wakakak! )

Oww oww..Baju ala2 princess dan shawl itu made to measure by vivadea ok? Aku tengah nak setting cemana gaya nak buat sistem made to measure kat web ni haa... 


www.vivadea.com


Jadi, order akan dibuka untuk#instantshawldhia sebagai permulaan made to measure di web www.vivadeda.com  Sebab?

1st: customer boleh mix match color body dan awning yang berbeza ikut suka hati korang.muehehe

2nd: Awning yang jenis brocade corak dari #vivadeaadalah limited design.siapa cepat dia dapat,lepastu takda restock corak awning macamni lagi.

3rd: 1st website serve you with your own choice of color! More than 15+ colors will be provide in our website.

4th: Instant shawl paling selesa & mudah dipakai. Gerenti korang nak pakai sampai lunyai taknak basuh nanti sebab best sangat.mueheheh..

5th: disebabkan limited material & design, kami tak boleh nak produce ready made bebeh! Nanti tak cukup.. So siapa dapat dialah princessqueen tercantik di dunia!! Hahaha.

Sekian,melaporkan.
@dhiavivadea
www.vivadea.com
01116026692
Amboi! Badan sekecil patung? Amboi! Badan sekecil patung? Reviewed by Dhia Vivadea on 12:51:00 PM Rating: 5

Post AD