Header AD

VIDEO TUTORIAL CARA BENTUK KENING TANPA CUKUR

Nah, teknik mekap FREE! untuk engkorang bentuk kening tanpa cukur..Kalau agak2 nak dating meting dengan husband, kening botak jadi lebat atau inginkan wajah anda sejelita selfiequeen pajura in the making macam hakak, Haaa..ni lah teknik rahsia saya..muehehehe

Ye, saya tau ramai yang selalu tanya cemana nak buat kening kebabom ulat bulu kan kan? Jadi ini memang skill lengkap yang ikhlas diya turunkan untuk anda.Skill ni saya dapat berdasarkan pengalaman saya melalui kelas & magazine photoshoot..Saya gabungkan semuanya dan dapat hasil sebegini. So, raya ni bolehla engkorang melawo..**takyah nak poyo2 sangat, korang ngaku jela naluri perempuan korang memang suka nak cantik ajer...Pakai celak seco'et apa lah salahnya.. ^_*

Dan teknik ini biasanya diya selalu guna untuk natural look..Kalau korang nak bentukkan kening ubah muka, caranya lain sikit..Nak tau macamana? Korang pergi ke kelas berbayar yang ada ok?...Sebab itu skill MUA..Bukan free dik oiii... Ehehehe...Tapi, teknik yang diya tunjuk ni pun dah lengkap dan terbaik untuk korang...Tinggal nak manipulasi sendiri  teknik masing2..

VIDEO NI WAJAH ASLI SAYA TANPA MEKAP, So nampakla bintik2 tahi lalat kat muka and sedikit kesan2 jerawat..SEBELUM NI KULIT SAYA LAGI TERUK SEBAB DI DAHI PENUH JERAWAT HALUS DAN KEMERAHAN PENANGAN PAKAI ADHA..Adess..Tobat takmo pakai skincare dah weh! Sekarang sapu madu hutan dengan pakai sabun herba sahaja,dan ternyata berkesan...=_=





VIDEO TUTORIAL CARA BENTUK KENING TANPA CUKUR VIDEO TUTORIAL CARA BENTUK KENING TANPA CUKUR Reviewed by Dhia Vivadea on 3:34:00 PM Rating: 5

Sponsored ads