Header AD

HIJAB TUTORIAL TERPANTAS by VIVADEA

Hi korang!!! Dah berkurun tak membebel kat blog.. Haih sejak jadi selfie queen sedunia ni, hidupku busy sikit la weh..Mueheheh.. Busy reka baju raya sendiri! Okeys tak caya tengok gambar ni dulu ea, buat gula2 engkorang.. Sebenarnya ni tahap desperate sebab baju raya takda langsung. Jadi , bolehla ala2 inventor hantam sajelah..hahaha!

follow my ig

Okay itu bukan isi kepada tajuk utama.. Ni ha, baru upload video hijab tutorial terpantas vivadea . Pakai shawl @ hijab dalam masa 40 saat je korang!!Best kan kan? Hahaha..Dah tak payah nak tunggu sampai ratus puluh tahun minit macam video2 masakan di youtube yang lain..eh? Agak2 macam dah terkejar sana sini tu @ kepala blank hilang ingatan cara nak pakai tudung, korang tengok je video milisecond cepat nih okeyh? - pakar propa di sini ..lalalalal ..

Oklah, nanti kalau ada masa yang tersepah diya buatlah video baru eyh? Yang pasti cepat & pantas! Sama seperti video yang tahun lepas,lepas,lepas entah keberapa kali lepas daa...  Mini Turban Tutorial by Vivadea dan Hijab Tutorial Inspired by Hana Tajima


HIJAB TUTORIAL TERPANTAS by VIVADEA HIJAB TUTORIAL TERPANTAS by VIVADEA Reviewed by Dhia Vivadea on 2:04:00 AM Rating: 5

Sponsored ads