Header AD

CARA BENTUK KENING TANPA PERLU CUKUR

Korang boleh bentuk kening yang tak berapa nak umph tu tanpa cukur weh! Caye tak? Hihi.. Sebenarnya Baru je beli vivaeyebrow untuk kali yang keberapa ratus.. Dan setiap kali pembelian memang daripada seller tang berbeza..hahaha.. 

Brand vivaeyebrow ni memang best sebab?


  1. Natural look bila pakai kat kening
  2. Murah
  3. Senang nak bentuk kening
  4. Sesuai untuk photoshoot
  5. Kebanyakan makeup retis guna vivaeyebrow
  6. Tak perlu cukur kening
Eh lama2 aku rasa macam nama vivadea la pulak..muehehehe.. Engkorang tak payahla nak beli eyebrow branded bagai..propa je lebih...Beli vivaeyebrow ni walaupun murah,effect pemakaian tu yang nampak mahal okeyh?!

Selalunya queendhia akan pakai vivaeyebrow ni, masa nak keluar dating dengan husband & masa photoshoot. SENANG PAKAI KATA KOO..tapi ambik masa nak bersiap 1 jam..hahaha..cian laki aku.OKBAI :-p

Kening ku sebenarnya tak pekat,tak payah cukur pastu tampal eyebrow jadilah queendhia yang jelita rupawan ini..hahahaha..sila jangan perasan ok?

Vivaeyebrow

CARA BENTUK KENING TANPA PERLU CUKUR CARA BENTUK KENING TANPA PERLU CUKUR Reviewed by Dhia Vivadea on 3:43:00 PM Rating: 5

Post AD