Header AD

RUMAH UNTUK DISEWA AREA SEREMBAN 3

Hi korang!! 

Siapa nak sewa rumah yang sebesar banglo dan kondisi 100% rumah baru okeyh?! Ok, tawaran dah dibuka dah ni wehhh....Rumah area SEREMBAN 3. Rumah ni best giler sebab besar, luas dan harga sewa best!!! 

gambar hiasan saja.hehehe
Apa yang best? : Click read more untuk bacaan penuh
  • 300m dari uitm seremban ( weh, yang student/lecturer tu, jarak dekat giler korang jalan kaki hari2 pun boleh tau. Dalam 1-2 minit dah sampai kalau naik kenderaan )
  • Pintu masuk berdekatan dengan 4 stesen minyak di kedua arah jalan yang bertentangan
  • 1.9km dari tol seremban ( kiranya seminit je nak sampai tol/jalan besar)
  • 1-2 minit ke UITM Seremban 3
  • 8 minit ke HOSPITAL Seremban
  • 10- 15 minit ke seremban, jusco seremban 2, senawang
  • 17 minit ke KTM Senawang
  • 14 minit ke Stesen Bas Seremban
  • 22 minit ke muzium 3D Port Dickson ( Alive 3d Art Gallery )
  • 30-35 minit ke KLIA2 , Bandar Baru Bangi
  • 50 minit ke KL
  • 1 jam ke Melaka Sentral, GM Klang , Banting , KLCC, Seksyen 7 Shah Alam
  • Khidmat teksi dekat je.  Kitorang bagi contact number uncle tu nanti ok?
  • keluasan rumah lebih kurang 1500++ sqft aka 22x80
  • 4 bilik 2 bilik air 
  • car porch besar 
  • dekat dengan jusco, tesco, pizza hut, kfc,mcd , laundry (eh? ni tempat yang memang gerenti hari2 aku pergi wehh.hahaha)
  • kondisi 100% baru (kadang korang sewa rumah, kat dalam mesti tak semenggah kan kan? eh rumah akak jangan harapla weh, memang pantang kalau rumah tak kemas aka wajib rumah superb cantik ( deposit tidak akan dikembalikan jika anda langgar syarat perjanjian agreement & sekiranya ada kerosakan anda dikehendaki membayar ganti rugi )
  • 1 Bilik 2 katil ( lengkap dengan tilam + bantal ) , ehemmm, katil kami katil kayu tau. Tak pakai katil besi. Hihi
  • Semua bilik harga sama kecuali master bedroom
  • Rumah lengkap disediakan mesin basuh, peti ais, meja makan, kabinet dapur, Dapur Gas, Tong Gas ( Ikut pada syarat dalam agreement nanti )
  • Korang boleh sewa wifi rumah 1 jam RM2 ( buat masa ni tiada wifi sebab tm belum approve untuk kawasan seremban 3 lagi )
  • Kontrak perjanjian sewa akan disediakan untuk setiap penyewa. Stamp duty Free jer, kami yang tanggung.
  • Deposit sewa 2 bulan + 1 bulan deposit api air ( ada perjanjian bertulis juga )
  • diutamakan untuk perempuan, bujang, bekerja ataupun pelajar
Korang dah boleh la simpan no 01116026692 ( sms/whatsapp) untuk cepat2 booking. Setakat ni 1 bilik master bedroom + ruang tamu depan telah disewakan untuk company, tinggal 3 bilik + 1 bilik air.

rumah berukuran 22 x 80
Ni antara katil bilik. See? Tak mainla katil besi, kita pakai katil kayu berat je tau. Tehehehe.. Bilik lain katil single semuanya. Yang ni je special sikit. Alah, harga tetap sama semua bilik. Siapa cepat dia dapat la kann..




RUMAH UNTUK DISEWA AREA SEREMBAN 3 RUMAH UNTUK DISEWA AREA SEREMBAN 3 Reviewed by Dhia Vivadea on 4:45:00 PM Rating: 5

Post AD