Header AD

KEINDAHAN ALAM SEMESTA / POWER OF UNIVERSE

Subhanallah, keindahan yang membuatkan saya terpana..Nak nangis tak boleh,nak sedih tak boleh ..yang ada hanyalah rasa gembira teramat, senyuman melebar dan rasa teruja dengan kekuasaan Allah & keindahan alam semesta!!

Eh engkorang tengok sendiri la weh.. Dijamin korang akan terpana macam hakak jugak..Alam ini bukan hanya setakat tentang manusia,binatang,pekerjaan,duit,harta,anak,keluarga,blablabla..Tapi ianya lebih dari itu..Kehidupan kamu mempunyai hala tuju yang sama. Sesuatu yang sebenarnya di bawah kesedaran engkorang.. Hidup ini bukan berkisar tentang duniawi sahaja, tapi ia juga berkisar tentang hakikat dunia "ghaib".


CLICK READ MORE TO WATCH THE OHSEMM VIDEOS! ^_^







Cukuplah sekadar hakak memberi engkorang klu hidup di dunia dengan rasa dan lihat keindahan alam yang tidak terbatas. Hakak yakin dalam hati kecil korang sebenarnya mendambakan ketenangan yang abadi. Yang sentiasa berkembang mekar, disemai rasa cinta, berkekalan sehingga nyawa berpisah dari jasad. **eh eh hakak bukan buang tebiat yer..hahaha.

Dan dan sebenarnya saranan dari saya : semaikan rasa cinta pada semua..Tak kira lah pada binatang apa sekalipun (termasuk b..i ,anj..., manusia2 nakal,jahat,etc) . Sebabnya yang selalu sangat hakak cakap dalam facebook personal : KUASA CINTA ITU SANGAT2 HEBAT DAN LUAS MAKNANYA.. Dan kesannya pada kehidupan engkorang pasti sangat2 luar biasa! POWER OF GRATITUDE,POWER OF LOVE, POSITIVE THINKING,POWER OF UNIVERSE sangat memainkan peranan terpenting dalam hidup seorang manusia. 

Dah banyak ceramah2 motivasi menekankan tentang konsep2 yang hakak cakap kat atas tu.. Dulu hakak bukan camni orangnya..hahah! ceramah motivasi cenggitu pun bukan my type la weh (serius cakap saya memang anti pada ceramah) Tapi sekarang, ada benarnya apa yang mereka bawakan untuk anda sebenarnya. Antaranya DR AZIZAN OSMAN , ANIS CHOCOLATE MOIST CAKE , QALAM ILAHI ( yang ini highly recomended by me ) & banyak lagi..tapi hakak tak tau sebab hakak ni bukan jenis suka pergi ceramah sangat..muehhehehe.yang highlighted  kat sini : "kata2 motivasi" mereka sangat2 make sense & terbaik!!
KEINDAHAN ALAM SEMESTA / POWER OF UNIVERSE KEINDAHAN ALAM SEMESTA /  POWER OF UNIVERSE Reviewed by Dhia Vivadea on 4:31:00 PM Rating: 5

Sponsored ads