Header AD

INNER NECK DHIA BEST !

Hi korang!! 

Hakak baru je siap ngedit dan masukkan 6 color inner neck dhia dalam web www.vivadea.com .Sakit pinggang tau nak gayakan dan ngedit setiap 1 gambar...huargghhh =_='

Dan turban memang lambat sikit masuk web sebab belum siap ngedit warna gambar lagiii! Sobs..

Ok dah dah engkorang pergi terus tengok kat web rasmi vivadea www.vivadea.com ataupun blog rasmi vivadea vivadea.blogspot.com untuk tengok details yer sayang?Yer, muka mak enon dalam tu rahang nampak besar la pulak, adjust senyum pun tetap macam zombie comel..miahaha.. OKBAI kaki kebas semut dah ni..

www.vivadea.com


INNER NECK DHIA BEST ! INNER NECK DHIA BEST ! Reviewed by Dhia Vivadea on 11:26:00 AM Rating: 5

Post AD