Header AD

HOW TO READ BLOGPOST WITHOUT POP-UP WINDOWS BLOCKING YOUR SCREEN

Pernah tak bila korang klik link apa2 untuk tengok isi kandungan isu blog tertentu, dan kemudian tiba-tiba dihalang oleh full screen berwarna hitam? Pernah tak? Kemudian akan keluar box mintak korang like facebook,etc atau tunggu selama juta 14582369 saat untuk membolehkan blog tu dibaca?? 

Rasa2 engkorang nak jadi GOJIRA ke tak masa tu??!mueheheh.. Kalau diya, awal2 lagi memang terus tutup blog tu sebab tak suka sembarangan klik untuk like dengan cara sebegitu.

JOM TRY CARA ni...

nampak kan ciri2 yang telahpun disebut?muehehe.Maaf tuan punya blog, sebab guna blog kamu untuk sampling .Sila ke INFOMEDIA.MY best jugak baca sesetengah artikel kat blog ni ,cuma hakak tak suka yang black screen tu je..ampuunn..ngehehehe



RIGHT CLICK mouse & CLICK inspect element
nanti akan keluar cenggini, so nampak tak yang ada highlight biru  tu, dia keluar automatik .Jadi, apa yang korang perlu buat jangan usik apa2, cuma CLICK DELETE ON YOUR KEYBOARD BUTTON
OK sekarang dah boleh la baca blog best ni okeyh?! hihihi
SEMOGA MEMBANTU
HOW TO READ BLOGPOST WITHOUT POP-UP WINDOWS BLOCKING YOUR SCREEN HOW TO READ BLOGPOST WITHOUT POP-UP WINDOWS BLOCKING YOUR SCREEN Reviewed by Dhia Vivadea on 4:36:00 PM Rating: 5

Post AD