Header AD

CARA / TUTORIAL MEMAKAI SELENDANG VIVADEA PART 1

Assalamualaikum!

Mulakan hari anda dengan senyuman dan hati yang riang ria lompat2 joget2 sebelum ke sekolah,kuliah,tempat kerja,etc.. Aktifkan diri dan mulakan dengan sesuatu yang positif **mak enon boleh tak jangan nak poyo sangat..Sila cepat bagi tutorial nak pakai selendang vivadea.!! eh?? Okey here we go,tapi jangan lupa SRP!!hahaha..

eh eh sebelum tu mak enon comel nak bagi warning! Sila jangan tertipu dengan wajah halus mulus dalam gambar iteww..Semua hanyalah mainan tone warna gambar dan mekap..Yelah..cuba engkorang cerahkan tone gambar, gerenti segala jerawat,parut2 semua hilang!! Woah! Magic kan kan?ngahahah! *ekceli muka sebenar di luar lebih cantik dari gambar lahhh..eh??? :-P engkorang pun percaya la sangat kannn..haha!

Style ni memang feveret saya sebab senang giler nak pakai..

Klik read more untuk paparan selanjutnya..




oh oh...Step ke -5 & 6 tu korang tarik kebelakang dan kemaskan..Step lain biar gambar kat atas jela berbicara **ehm ehm rasa pelik guna bahasa formal..muehehehe ..

SELAMAT MENCUBA!




CARA / TUTORIAL MEMAKAI SELENDANG VIVADEA PART 1 CARA / TUTORIAL MEMAKAI SELENDANG VIVADEA PART 1 Reviewed by Dhia Vivadea on 1:08:00 PM Rating: 5

Post AD