Header AD

CAKE ART INSPIRATION and DECORATION IDEAS

Helooo Sunshine!!

Hem hem nak cerita tentang apa ye harini?? Ping! Okeh dah dapat! Yeah..

Rata2 kat Malaysia ni kan, jaaraang-jarang sekali seni kek dikembangkan..Kat luar Malaysia??naah..Hambik..berlambak2 idea kek yang sangat ohsemmm! dan kadang2 nampak real gilerr kata koo..Muehehe.. **lebihla mak enon ni 

Eh eh betul la weh.. Kat Malaysia ada jugak yang diya nampak buat cake art ni.Comel2 cake dan biskut diorang..Cuma tak ramai lagi yang ceburi..Kalau ada pun,belum lagi nampak yang ohsemm macam dalam gambar kat bawah ni...Eh yeke? Atau saya yang tak nampak?mueheheh..

Dan dan dan..biasanya saya sukaaa giler simpan dan lihat banyak gambar2 cantik2 dalam pinterest termasuklah untuk CAKE ART DECORATION IDEAS  .Sila lah engkorang pasang akaun pinterest yah... Rugi ko jah kalau takda akaun pinterest..:-p


Ok jom tengok antara gambar2 cake untuk ideas engkorang..And pleaseeee pleasee lah kembangkan cake decoration design ni secara meluas!!! Sebab hakak suka tengok benda2 comel2 dan unik..Eh? Bukan hakak sorang je laaa...ramaii lagiiii.

okay yang ni feveret sangattt sebab i love fashion books!

Click read more for other pictures


kat msia ada tak yang pernah buat cenggini?mueheheheh 
ni pon kek okeyh?!Woah!

Want more?? View for more ideas CAKE ART DECORATION IDEAS HERE
CAKE ART INSPIRATION and DECORATION IDEAS CAKE ART INSPIRATION  and DECORATION IDEAS Reviewed by Dhia Vivadea on 2:59:00 PM Rating: 5

Post AD