Header AD

AWESOME TURBAN SCARF STYLE !

Sebenarnya nak bagitau korang, vivadea akan keluarkan design baru minggu ni!!! Yeah! Rekaan yang ringkas, mudah dipakai dan boleh digayakan bermacam cara weh!! Woah!!Paling best sekali harga sangatttt mampu milik!!! Cumanya, photog tengah busy tahap gaban!! Ufff.Harap rabu ni dapat upload..... -_- 

Memang sengaja je, hakak slowkan production VIVADEA hampir dah nak setahun kot??Ehe...Ye ,ye hakak tau peminat VD mesti selalu tertunggu design terbaru dari kami, apakan daya mak enon comel sebenarnya nak fokus pada bidang lain dulu..aci tak? Miahahah..

Haiyy..Jangan risau, kami masih akan buat juga design best2 setiap bulan ,cumanya agak slow sikit..Takpe, biarkan yang lain mendahului kami, hakak steady je kat sini..Jangan nanti tiba2 terkejut pulak VD ada kat PARIS..hahaha! **doakan saya kuat dan gagah perkasa bak puteri kayangan tau...:-P

Nah tengoklah dulu teaser dari VD..Baru je snap dan edit gambar ni...sakit pinggang hakak nak gayakan gambar ni tau.ngehehe...Kalau nak tengok design hijab lain,korang terus ke www.vivadea.com okay? Love Ya.. mmuaxx.

turban DHIA by VIVADEA


AWESOME TURBAN SCARF STYLE ! AWESOME TURBAN SCARF STYLE ! Reviewed by Dhia Vivadea on 2:57:00 PM Rating: 5

Sponsored ads