Header AD

HOW TO ADD PIN IT BUTTON PART 1 ( pin pictures you find on web )

PIN ME BUTTON
Hi korang!!! Nak tak pasang button PIN IT kat korang punya browser, yang mana setiap kali korang nak save gambar korang akan klik kanan mouse camni kan?

PIN IT PLUGIN

CUMA

Bezanya mesti tiada button PIN IT samada di gambar images search google , mahupun di box macam dalam gambar di atas. Betul tak betul tak? Muehehehe.

Jadi, bila ada pin it button, nampak je gambar cecantik bolehla engkorang terus pin masuk zasss dalam pinterest korang..BEST kann??? *ke saya sorang je rasa cenggitu?hahaha**

Yang dalam gambar tu dhia dah setting pasang pin button kat browser chrome. Setiap search engine ada alternatif berbeza untuk pasang PIN IT BUTTON . Klik link ( pin it button) tersebut untuk details.

Jadi untuk pengguna CHROME ni cara korang nak setting:

Senang je...

SILA BUKA LINK NI kemudian pilih mana2 yang korang nak install. Dhia install pin it button untuk search engine chrome

PINTEREST ni sangat2 BEST okayh?!! Rugi kalau korang takda akaun PINTEREST. Sebab?

= untuk storage gambar cecantik
=untuk storage apa2 diy macam untuk buat cookies ke,home decor ke,etc

Tak caya sila follow PINTEREST  DHIAVIVADEA & tengok gambar2 dalam tu semua sangat OHSEMM!! 

Semua gambar tu i rembat dan pin asal nampak je gambar cantik tak kisahla sape punya gambar and kelebihan lain ia menjadi viral untuk empunya gambar lebih dikenali!!! Woah! Hahahha..Gila glamor U :-P

NEXT, sedang mengkaji untuk pasang PIN IT BUTTON pada gambar2 di blog dan web. TUNGGUUU....
HOW TO ADD PIN IT BUTTON PART 1 ( pin pictures you find on web ) HOW TO ADD PIN IT BUTTON PART 1 ( pin pictures you find on web ) Reviewed by Dhia Vivadea on 4:22:00 PM Rating: 5

Sponsored ads