Header AD

ULYANA SERGEENKO! My favorite fashion icon!

Mungkin ada yang kenal dan tak pernah tahu pun tentang Ulyana  Sergeenko .. Diya pun kebetulan kenal masa tengah surfing icon fashion. Ternampak dress yang cantik2 & memang sangat minat dengan fashion dress kot..haha! Plus Ulyana ni cantik sangat2...

Lepas je 'terkenan' kat dressing Ulyana, terus je search tentang die..Seorang model dan designer dari Russia.. WoWW! Seperti biasalah kan, Diya akan cari gambar2 fashion yang digayakan Ulyana save dalam komputer untuk dijadikan inspirasi Diya untuk hasilkan rekaan dress nanti..HikHik..^_^

Kalau kat Malaysia pereka fesyen kegemaran yang paling best dan super hebat : RIZMAN RUZAINI ..Pereka yang lain minat jugak tapi sikit2 je..wawawawa... :-P Diya minat seseorang designer bila setiap kali tengok koleksi mereka Diya akan terus rasa rekaan tu Masterpiece & perfect. Susah nak buat Diya kagum dengan designer sebenarnya..hahahah! Part yang Diya paling suka bila rekaan tu sangat hebat  dengan teknik DRAPING .


Diya takdela pandai sangat tentang fashion, tapi taula sikit2 teknik sekian dan sekian...Itupun search sendiri..hewhewhew T_T. 

Ok berbalik pada Ulyana ada fashion yang tak digemari saya, Diya hanya pick yang mana  suka je..Sebab apa yang Diya suka, pada pandangan mata Diya sangat cantik dan  perfect. Jom tengok koleksi ULYANA SERGEENKO. Letak gambar sikit2 sudey..yang lain search sendiri okeh?! haha!

ulyana sergeenko
Her collection
Her collection

Ulyana sergeenko

ULYANA SERGEENKO! My favorite fashion icon! ULYANA SERGEENKO! My favorite fashion icon! Reviewed by Dhia Vivadea on 10:00:00 AM Rating: 5

Sponsored ads