Header AD

Tutorial memakai Tudung Bawal vivadea part 2

Hai Assalamualaikum....

Sejak kebelakangan ni, saya agak sibuk pada hari2 biasa sebab menjadi pelajar sepenuh masa jurusan fesyen...Tak lama pun saya belajar, sekejap je...Sebab saya tak suka buang masa belajar teori..Saya lebih suka belajar bahagian praktikal sebab itu yang saya perlukan untuk kembangkan minat dan skill saya pada fesyen.

Kalau sebelum ni saya ada mengeluarkan post Tutorial memakai Tudung Bawal vivadea part 1, kalini ada cara lain untuk digayakan! Yeay!

Seperti biasa, rekaan tudung dari saya semestinya memang berlainan daripada yang dijual di luar ye. Untuk tutorial kalini saya menggunakan shawl YUMNA di mana ia merupakan inspirasi hasil gabungan rekaan bawal+ halfmoon shawl & wide shawl.


Korang boleh menggayakan dengan macam2 cara antaranya wide shawl with curve, bawal style,etc.

Material yang saya gunakan merupakan material terpilih (soft cotton) supaya rekaan ni menjadi apabila dipakai, senang digayakan,sejuk dipakai. 


Cara pemakaian yang ringkas ini boleh dilihat menerusi keek saya (dhiavivadea)

SELAMAT MENCUBA! ^_^


Tutorial memakai Tudung Bawal vivadea part 2 Tutorial memakai Tudung Bawal vivadea part 2 Reviewed by Dhia Vivadea on 11:15:00 AM Rating: 5

Sponsored ads