Header AD

Teaser PIC LEBARAN X VIVADEA

Assalamualaikum

Harini terover lebih2 nak bagitau uolss!! Rasa nak lari keliling padang bola pulak boleh tak??hahah ... Best sangat nak bisik ni: annaseaskey dah buat teaser untuk LEBARAN X version vivadea!!!

Firstly, sangat2 suke annaseaskey! oppss, suka kat artwork die tau,jangan salah faham uolsss ..ngeee~ 
Thanx to him! tak sabar tunggu full pic from Annas yang gedebas gedebus kebaboom tue..hihi :P

As usual,thanx and lots of love to model fatin suhana yang sangat2  cantik sebab pose super duper dasyat ala2 supermodel gitu.ahaks..:D

Plus sangat best tengok koleksi baju Old Blossom Box! Ala2 vintage gitu, 1st time tau pasal OBB masa tengok siaran BELLA ntv7 kot..tak ingat, dah lama dah..huhuh..she's talented! :)

Jom tengok teaser LEBARAN X VIVADEA by annaseaskey di SINI 

COMEL!



Teaser PIC LEBARAN X VIVADEA Teaser PIC LEBARAN X VIVADEA Reviewed by Dhia Vivadea on 1:03:00 PM Rating: 5

Sponsored ads