Header AD

Turban Fashion always in trend !

Assalamualaikum

Uolls minat tak turban??? Dhia minat giler varvie dengan fashion turban !! sebab sangat2 cantik kalau pandai menggayakan..fashion turban ni memang dari dahulu kala sangat2 in trend hokeh! huhu...Tapi untuk muslimah macamana cara nak pakai??weee kalau ada yg masih ingat dhia pernah jugak buat tutorial pakai ala2 mini tuban kat you tube vivadea. Perasan x? ehehehe..kalau yang masih belum tengok tu,try la buat style mini turban..sesuai nak digayakan kalau keluar jenjalan.sebab style yang dhia buat ni tak terover sangat. :) Macam kat video bawah ni:



Sebenarnya dhia ada banyak idea cara2 nak pakai turban gaya lain. tapi belum ada kesempatanla nak buat video tutorial : ( so yang sempat nak buat hanya searching gambar2 turban yang cantik!! Jom cuci mata jap ..credit pic to mr google :)










InsyaAllah nanti dhia nak design fesyen turban sendiri lah..hihi..bila ada kesempatan nanti ..^_^

Turban Fashion always in trend ! Turban Fashion always in trend ! Reviewed by Dhia Vivadea on 10:36:00 AM Rating: 5

Sponsored ads