Header AD

Logo Vivadea Pastel color sangat best!

Assalamualaikum

Harini barula ada kesempatan nak update blog aku ni. Hadoila kerja bisnes online 24 jam sehari memang tak cukup. Banyak gilerr kerjenyaa...huwaaa tensen tapi best! ngeee :D

Uolls pernah tak hadapi situasi di mana orang sekeliling akan keep on tanya ' kerja apa, kerja kat mana, buat ape sekarang' ?? Pernah tak?? especially on9 seller macam aku ni..Kadang2 bila da bagi jawapan, ada sesetengah macam pandang rendah pulak kat online seller ni kan....huh ingat orang macam kite2 ni tak banyak keje? lagi banyak dari orang keje makan gaji tau...Tapi mentaliti orang zaman sekarang masih ada lagi yang macam dalam tempurung lagi...anggap yang kerja makan gaji bagus, hebat,bla bla...but for me, even orang tu surirumah pun tetap dikira bekerja tau..malah lagi hebat sebab surirumah kerja non stop sampai malam.ko ada?? hahahah...dalam banyak2 orang, aku paling respect wanita yang bergelar surirumah ni sebabnya dia mampu nak handle anak,suami,rumah,kalau yang berkerjaya lagi dasyat....so jangan pandang rendah ye mokcik2 sekalian...wuhuhuh...^_^

Dari kecil lagi aku memang minat giler benda2 art,mengait, bla bla bla...semuanya tentang kesenianlah..tapi bila besar belajar bahagian sains tulen..haha ...sebab time tu macam blur2 je kepala ni  kan .macam tak sedar pe yang aku nak sebenarnya dalam life ni...and at last i have vivadea now..yay!! 



vivadea is my passion uolss..ecewahh...And macam2 dah aku & hubby tukar2 logo vivadea ke arah yang lagi cantik...& yang paling latest  baru tersedar sebenarnya aku minat gila2 kaw2 telebey2 warna pastel zaman kanak2 degil dulu.....adoi..banyak benda yang aku minat zaman kecit2 hidung berhingus lagi aku dah ingat balik..ngeheheh...so apelagi...Cepat2 tukar warna logo dengan warna pastel!!..wee..sangat sweet macam candy! Rasa nak tengok sampai mimpi2 boleh tak? huhuh ^_^

I'm happy with VD now..Web pun dah bertukar ghupe ( rupa)..selonoknyaaaa ( seronoknya ) ! Rupa Web Vd sekarang memudahkan lagi customer review and order dari website.. Sebab selalu sangat cust akan tanya macamana nak order. harga stok .bla bla bla...kadang2 diorang tanya produk melalui code, tapi aku pulak yang susah nak mencari mana satu la produk tu..hahah...so with new system make my life more easier and make cust more comfort with it..yess! 

Itu je nak kaborkan..Ngeheheh...^_~


Logo Vivadea Pastel color sangat best! Logo Vivadea Pastel color sangat best! Reviewed by Dhia Vivadea on 3:11:00 PM Rating: 5

Post AD