Header AD

I'm Joining Paris Muslimah Fashion Photoshoot 2012 (Lebaran Special)!!!

Assalamualaikum



Harini terover pulak nak cerita ..huhu..i will join ANNASEASKEY!! yeyeyey..sukenyee ( lompat2 guling2 atas katil) .. Wut? uolss kenal tak annaseaskey? hasil gambar die sangat meletops kau...Kalau yg belum kenal lagi tersangatlah rugi.. Dah lame saya minat kat hasil photography annas ni. Memang wallah,superb! Hari2 follow tengok gambar2 die ( mata takmo kedip2 rasanya.hihi ) and teringin giler la kan nak merasa hasil dari Annas ni . At last sampai jugak hari keemasan tu!! weeehuuuu....

Untuk pengetahuan semua, Annas akan mengadakan Paris Muslimah Fashion Photoshoot June' 2012 Bersama model cik Fatin Suhana. So saya pun sangat2 teruja giler varvie punya nak join sekaki kan..Tapi bukan jadi model..wahahah..ketinggian tak berapa cukupla...lalalala

Photoshoot ni khas untuk Designers, Boutique Owners dan Online/Offline Boutique Owner yang interested untuk shoot baju/tudung mereka di Paris!!! WhaT??? Paris!! Keterujaan melampau2 dah ni.. So takmo membuang peluang ni sebab nak tengok hasil edit annas pada produk vivadea nanti..yay! 

Kebanyakan produk vivadea memang ekslusif, bukan borong dari supplier tau..( dhia design,sampling and hantar tailor ). So dhia yakin dengan join event cenggini ( macamni ) akan bagi impak besar pada wajah vivadea nanti.. Kebanyakan produk yang dhia keluarkan berdasarkan pada minat dhia contohnya sesuatu yang berseni, ada manik2, sulam2,macam2 lagilah..Dalam pale otak ni selalu design yang bukan2...oppss..design yg of coz la best kan.hehehe...

Ni lah antara kerja dhia setiap minggu untuk vivadea. Agak penat tapi puas dengan hasilnya ^_^



So nantikan design dari Dhia version Annaseaskey ni nanti hokeh! Sangat excited! ^_^
I'm Joining Paris Muslimah Fashion Photoshoot 2012 (Lebaran Special)!!! I'm Joining Paris Muslimah Fashion Photoshoot 2012 (Lebaran Special)!!! Reviewed by Dhia Vivadea on 6:28:00 PM Rating: 5

Post AD